Şahsen ben o paralırı verdim anakart önemli görüyorum msı mag b650 tomahawk wifi aldım.Arkadaslar bi anakarta 7.5 8k para vermeye gerek var midir sizce bu kadar verip alsam am5 soketler kac yil daha devam eder 4 5 yil goturur mu yoksa biraz daha ucuz modellere mi bakmaliyim
Arkadaslar bi anakarta 7.5 8k para vermeye gerek var midir sizce bu kadar verip alsam am5 soketler kac yil daha devam eder 4 5 yil goturur mu yoksa biraz daha ucuz modellere mi bakmaliyim
Vermesine veririmde simdi 2 3 yila yeni soket ciksa ozmanin parasiyla yine bi dunya para cok fazla bilgim olmadigi icin bu soketler cok sık degisiyor mu kac yilda bir degisiyor bilmiyorum en azindan beni bi 4 yil idare etse yeter anakartŞahsen ben o paralırı verdim anakart önemli görüyorum msı mag b650 tomahawk wifi aldım.
4 yıl çok rahat idare eder ve zaten yeni soket çıktığı gibi almicaksın sonuçta yeni soket çıkınca am5 kötü olmuş olmuyor hala aynı performans olucak.Vermesine veririmde simdi 2 3 yila yeni soket ciksa ozmanin parasiyla yine bi dunya para cok fazla bilgim olmadigi icin bu soketler cok sık degisiyor mu kac yilda bir degisiyor bilmiyorum en azindan beni bi 4 yil idare etse yeter anakart