Anakart TUF B450-Pro

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
ASUS TUF B450-PRO GAMING AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 4400(O.C)MHz M.2 Anakart - Fiyat: 1010 TL

Yukarıda yazmış olduğum anakart sizce nasıl iyi ve kötü yönleri neler bunun yerine tercih edilebilcek aynı fiyat skalasında aynı veya daha yüksek kalitede anakartlar varmı? B
Benim bu kartı tercih etme sebebim 2 adet Nvme ssd kullanacak olmam ve 4 giriş ram slotu olması.
Ayrıca bu anakart 3000 mHz ram destekliyor mubenim ramler 3000 mhz çünkü

kendim kullanıyorum gayet iyi bence. İncehesap gaming gecesinde 799 tl ye almıştım beklemeni tavsiye ederim gelebilir yine.
O.C. ile 4400 mhz'ye kadar desteklediği yazıyor bende 3000 mhz ram kullanıyorum sorun yok.

kendim kullanıyorum gayet iyi bence. İncehesap gaming gecesinde 799 TL ye almıştım beklemeni tavsiye ederim gelebilir yine.
O.C. ile 4400 mhz'ye kadar desteklediği yazıyor bende 3000 mhz RAM kullanıyorum sorun yok.
sayın arkadaşım bu anarkartı sen neden tercih ettin ben bu işlerden hiç anlamıyorum yani bu anakartı tek alma sebebim 2 adet ssd kullanacak olmam onun dışında benim için bir önemi yok hani neden bunu alayım avantajları neler yani diğer anakartlara göre biliyormusunu?
Birde OC ne demek yapmakzorundamıyım ya bilgisayarıma zarar verirse direk bu ramleri OC yapmadan destekleyen yokmu

sayın arkadaşım bu anarkartı sen neden tercih ettin ben bu işlerden hiç anlamıyorum yani bu anakartı tek alma sebebim 2 adet SSD kullanacak olmam onun dışında benim için bir önemi yok hani neden bunu alayım avantajları neler yani diğer anakartlara göre biliyormusunu?
Birde OC ne demek yapmakzorundamıyım ya bilgisayarıma zarar verirse direk bu ramleri OC yapmadan destekleyen yokmu
OC yapmana gerek yok.

Benim arkadaşım uzun süredir kullanıyordu bu anakartı bir sorun yaşamadı bende ona istinaden aldım sonuçta bildiğim bir anakart diyebilirim. 6 adet ssd veya hdd desteği mevcut en azından üzerinde giriş var ben ikisini kullanıyorum 1 hdd 1 ssd olmak üzere. 3000 mhz için o.c gerekmiyor sadece bios üzerinden 3000mhz'ye çekmen gerek sıfır ayarında ramleri 2133 olarak okuyor o kadar bir zararı da yok bu işlemin.

Benim arkadaşım uzun süredir kullanıyordu bu anakartı bir sorun yaşamadı bende ona istinaden aldım sonuçta bildiğim bir anakart diyebilirim. 6 adet SSD veya HDD desteği mevcut en azından üzerinde giriş var ben ikisini kullanıyorum 1 HDD 1 SSD olmak üzere. 3000 mhz için o.c gerekmiyor sadece bios üzerinden 3000mhz'ye çekmen gerek sıfır ayarında ramleri 2133 olarak okuyor o kadar bir zararı da yok bu işlemin.
Zaten tüm anakartlar öyle ilk 2133 XMP açınca da ram kaç ise.

Zaten tüm anakartlar öyle ilk 2133 XMP açınca da RAM kaç ise.
Arkadaşı aydınlatmak konusunda söyledim zaten sanırım bu konularda o kadar ilgisi olmadığı için pek bilgiye de sahip değil ramleri taktığı zaman 2133 görüp kulağımızı çınlatmasın :)

Arkadaşı aydınlatmak konusunda söyledim zaten sanırım bu konularda o kadar ilgisi olmadığı için pek bilgiye de sahip değil ramleri taktığı zaman 2133 görüp kulağımızı çınlatmasın :)
Bios açılır=
Aaaaa ram bozuk,anakart bozuk aaa Da forum bana bozuk şeyler önerdiniz aaaa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,430
Üyeler
199,358
Son üye
Joker🩸

Geri