Ysuflix
80+ Gold
o içeri o kadar yansımazkasanın dışından ethernet kablosunu taktığınız porta bakın dışarıdan da gözüküyor o ışık
o içeri o kadar yansımazkasanın dışından ethernet kablosunu taktığınız porta bakın dışarıdan da gözüküyor o ışık
ben şu an bakıyorum ve baya görüyorum aslında o yüzden demiştimo içeri o kadar yansımaz
ben çok göremiyorum pcden pcye göre değişiyo demekkiben şu an bakıyorum ve baya görüyorum aslında o yüzden demiştim
Sistemde fazla güç tüketecek donanım yok PSU'ya göre. Eğer ışık PC'yi açıtığınızda yanıp PC açıldıktan sonra sönüyorsa sorun yoktur. Sürekli yanıyorsa bir şeyin uyarısını veriyor olabilir veya bir donanımın daha iyi performans verebileceği bir yuvaya takılabileceğinin bildirimini yapıyor olabilir.5600işlemci 3060 ekran kartı 3200mhz ADATA XPG Spectrix D41 (2x8)
Önden daha çok arka tarafında belirgin gözüküyor ışık monitör asus prime ap201o içeri o kadar yansımaz
Simdi baktım anakartın arkasında led ler 6tane led yanıp sönüyoo içeri o kadar yansımaz
İlk fotoda 3led görünüyor en arkadaki ledin biraz altındada 1tane yanıyor. Diğer 2 sinin ışığı hafif vuruyor işlemciye biraz yakın görürsünüzo içeri o kadar yansımaz