Öneri Anakart ve işlemci tavsiyesi.

fazla gelmesinin kötü yanı yok. İşlemci bazlı oyunlarda rahat edersin. Eğer bütçeyi düşür dersen r3 3100 al
Asus'un materyal kalitesini çok beğenen biri olarak söylemeliyim ki sağlam kartlar yapıyor ve oc desteği konusunda da oldukça güçlü. Paranın ipini çekme zamanı geldi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yayıncı değilim ama o işlemci bu ekran kartına biraz fazla gelebilir. 2070 veya 3060 olsa olabilirdi

Peki şu nasıl ? Anakart tarafında da biraz şıklık arıyorum açıkcası. Göze hitap etsin temperli cam arkasından
B450 tomahawk max al.

E
Ryzen 3600 yada 2600 Af
Gigabyte B450M s2H olabilir gayet de uygun olur bence.
Evet kesinlikle olabilir ama anakartın sistemde böyle kuru kalması pek hoşuma gitmiyor ben biraz göz zevkine düşkün biriyim. Şık dursun diyerekten tuf önerdim aslında. Biraz kalıplı bir kart bakıyorum bu kartlar gözüme çıplak geliyor

E

Evet kesinlikle olabilir ama anakartın sistemde böyle kuru kalması pek hoşuma gitmiyor ben biraz göz zevkine düşkün biriyim. Şık dursun diyerekten tuf önerdim aslında. Biraz kalıplı bir kart bakıyorum bu kartlar gözüme çıplak geliyor
O durumda ATX bir anakart alarak daha fazla slotla mutlu mesut devam edebilirsiniz ama ben yinede mAtx öneririm

Asus'un materyal kalitesini çok beğenen biri olarak söylemeliyim ki sağlam kartlar yapıyor ve oc desteği konusunda da oldukça güçlü. Paranın ipini çekme zamanı geldi :)

Yayıncı değilim ama o işlemci bu ekran kartına biraz fazla gelebilir. 2070 veya 3060 olsa olabilirdi
Bende beğeniyorum. Kendi sistemim de full Asus. 😂
Ama diğer markalarında ATX boylarda 450chipsetli anakartlarına bakın.
Gözünüze daha iyi hitap eden ve daha uygun fiyatlı olanlarını bulabilirsiniz.
En son seçiminizi yaparsınız.

B450 çipset için pahallı.
Bunlara bakın.
Bende katılıyorum dediğinize. B450cipset için pahalı. Peki MSİ B550-A Pro sizce nasıl

Bende beğeniyorum. Kendi sistemim de full Asus. 😂
Ama diğer markalarında ATX boylarda 450chipsetli anakartlarına bakın.
Gözünüze daha iyi hitap eden ve daha uygun fiyatlı olanlarını bulabilirsiniz.
En son seçiminizi yaparsınız.
Bende zaten atx odaklı düşünüyorum. Sistem hem dolu gözüksün hem de ilerde ekleme yaptığımda slot kıtlığı çekmeyeyim

Zaten direk bu öneriyi sundu

Ekler

• resim_2021-02-18_182717.png
    resim_2021-02-18_182717.png
    55 KB · Hit: 45
Tam bütçe belirtirseniz daha iyi olur bence,bütçe karmaşasından kurturuluruz.

Tam bütçe belirtirseniz daha iyi olur bence,bütçe karmaşasından kurturuluruz.
Bütçe sınırım yok dostum ama abartıya kaçmak heba etmek de istemiyorum. Yani demek istediğim şu. Elimdeki sistemin özelliklerine baktığınızda buna bu ne gider bee diyebileceğiniz bir özgürlük sunuyorum

şu soğutucu nasıl https://www.jumbum.com/AMD-Wraith-Prism-Cpu-Fan

Bütçe sınırım yok dostum ama abartıya kaçmak heba etmek de istemiyorum. Yani demek istediğim şu. Elimdeki sistemin özelliklerine baktığınızda buna bu ne gider bee diyebileceğiniz bir özgürlük sunuyorum
Tamam o zaman
10400F + B460m A Pro - H410
Ryzen 5 3600 + Tomahawk Max - Asus TUF
Bu şekilde olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye