Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakarta RAM Takılamaması.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
hocam eğer içinde bir şey yoksa ram slotları arızalı olabilir. normalde rami doğru takıp bastırdığında çıt çıt diye ses gelir ramden ve kontrol ettiğinde ramin tam oturduğunu görebiliyor olman lazım
Hocam Şuan sıvı soğutmanın aio pump kablosunu kopardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer zaten dediğin gibi gri slotlarda sorun olmayıp siyah slotlarda ram oturmuyorsa zorlama rami. ramde hasar görmesin. varsa fotoğraf atabilirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 30

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
bazı ramler zor slota oturuyor sen bastır biraz, klipsleri elinle kapat
hocam anakart yamuluyor o kadar bastırıyorum, ram kolayca çıkıyor ve sıvı soğutmanın kablosunu kopardım ne yapabilirim

Aliyılmaz

80+ Bronze
hocam anakart yamuluyor o kadar bastırıyorum, ram kolayca çıkıyor ve sıvı soğutmanın kablosunu kopardım ne yapabilirim
Anakart yamuluyor ise bir problem vardır demekki başka bi ram ve anakart bulun iki parçayıda deneyin. Sistem yenimiydi ve Nereden aldınız?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Anakart yamuluyor ise bir problem vardır demekki başka bi ram ve anakart bulun iki parçayıda deneyin. Sistem yenimiydi ve Nereden aldınız?
Hocam Amazon üzerinden

Ve bunu yapayım derken sıvı soğutma kablosunda koptu

eld8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Demir
dostum dediğim gibi zorlama, anakarta zarar gelirse bu sefer iade de almayabilirler, zaten yanlışlıkla sıvı soğutma kablosu da gitmiş. benim gördüğüm kadarıyla tam net olmamakla beraber siyah slotların üst klips yerinin içinde beyaz ufak metaller var oraya ram oturuyor ve klipsin kapatılmasını sağlıyor. ramin oturup klipsi kapatacağı yer aşağı geliyor gibi görünüyor ışıktan dolayı yanılmış da olabilirim. bence ürün sıfır olduğu için hiç kurcalamadan ürünü geri gönder. kontrol etsinler. diğer ürünlerine de zarar verme sinirlenip dostum.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
dostum dediğim gibi zorlama, anakarta zarar gelirse bu sefer iade de almayabilirler, zaten yanlışlıkla sıvı soğutma kablosu da gitmiş. benim gördüğüm kadarıyla tam net olmamakla beraber siyah slotların üst klips yerinin içinde beyaz ufak metaller var oraya ram oturuyor ve klipsin kapatılmasını sağlıyor. ramin oturup klipsi kapatacağı yer aşağı geliyor gibi görünüyor ışıktan dolayı yanılmış da olabilirim. bence ürün sıfır olduğu için hiç kurcalamadan ürünü geri gönder. kontrol etsinler. diğer ürünlerine de zarar verme sinirlenip dostum.
Hocam çok teşekkür ederim cevap için sıvı soğutmayı geri alırlar mı ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
kablosu kopuk geldi de geri gönder bikaç gün önce aldıysan büyük ihtimal alırlar amazon iade konusunda çok iyi
1 hafta olmadı

o zaman ramleri anakartı be sıvı soğutmayı vereceğim değil mi

eld8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Demir
1 hafta olmadı

o zaman ramleri anakartı be sıvı soğutmayı vereceğim değil mi
aynen dostum arkadaşın dediği gibi ürünleri yeni kullanma fırsatım oldu, kablo kopuk geldi de geri gönder amazon zaten iade de çok iyi. müşteriyi mağdur etmez.

8x2 ram varsa gri slotlarda takıp pcyi açmayı denedin mi hiç

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kusurulu olanları yollayın rami bi anakart bulup deneyin isterseniz.
Hocam hiç anakartı olan birisi yok en iyisi değiştireyim

aynen dostum arkadaşın dediği gibi ürünleri yeni kullanma fırsatım oldu, kablo kopuk geldi de geri gönder amazon zaten iade de çok iyi. müşteriyi mağdur etmez.

8x2 ram varsa gri slotlarda takıp pcyi açmayı denedin mi hiç
Hocam daha kablolanması yeni bitti ve göndere iken kasayı birden gerilip koptu

eld8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan Demir
ramlerde sorun olduğunu düşünmüyorum gri slotlarda takıp bi pcyi çalıştırabilir misin? eğer çalışıyorsa yalandan uğraşma. satıcıyı da uğraştırmamış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,042,516
Üyeler
165,365
Son üye
Cio4
Top Bottom