Anakarta sıkışan vidalar nasıl sökülür?

7700 TL'lik Anakart Çöp Oldu Ya La :D
valla ıcıne etmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denicem hocam sağolun

Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?

MSI B650M GAMING PLUS WIFI
oturup oturmaması bozulmus bozulmamıs anlamına gelmıyo ama dırek fotodan net bır sekılde bozuldugu bellı

Hocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsin
Hocam ucu iğneli elektronik cımbız var. Onunla ve büyüteç ve ilaveten fener yardımıyla düzeltebilirsiniz. Biraz uğraştırır.

Hocam ucu iğneli elektronik cımbız var. Onunla ve büyüteç ve ilaveten fener yardımıyla düzeltebilirsiniz. Biraz uğraştırır.
Böyle satmaya kalksam ne kadar eder hocam yine düzeltmeyi de denerim de olmazsa ne kadara gider?

Allah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?

Alıntıyı görüntüle
benim böyle calısan anakartım vardı pinlerin düzelmesi lazımyoksa sıkıntı olabiliyor. Ama olmaya da bilir çöp olmadı da soket değişimi yapan yerler var onlar belki yapabilirler

Benim eski karttada böyle olmuştu arkasını penseyle tutarken bir yandan tornavida ile çeviriyordum o kadar sıkışmışki zorladım zorladım pense kaydı anakarta sürttüm biraz cart cart etti ama daha çalışıyor babalar gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,945
Üyeler
184,085
Son üye
BatuhanTmrr
Geri