Oturur işlemcide pinler yok çünküDenicem hocam sağolun
Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?
MSI B650M GAMING PLUS WIFI
Oturur işlemcide pinler yok çünküDenicem hocam sağolun
valla ıcıne etmıs7700 TL'lik Anakart Çöp Oldu Ya La![]()
oturup oturmaması bozulmus bozulmamıs anlamına gelmıyo ama dırek fotodan net bır sekılde bozuldugu bellıDenicem hocam sağolun
Hocam ucu iğneli elektronik cımbız var. Onunla ve büyüteç ve ilaveten fener yardımıyla düzeltebilirsiniz. Biraz uğraştırır.Hocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsin
Böyle satmaya kalksam ne kadar eder hocam yine düzeltmeyi de denerim de olmazsa ne kadara gider?Hocam ucu iğneli elektronik cımbız var. Onunla ve büyüteç ve ilaveten fener yardımıyla düzeltebilirsiniz. Biraz uğraştırır.
Garantisi yok mu anakartın?Böyle satmaya kalksam ne kadar eder hocam yine düzeltmeyi de denerim de olmazsa ne kadara gider?
Garantiye gönderirsen müşteri memnuniyeti için işlemci soketini değiştirebilirler veya onarabilirler sanırımVar hocam da satmayı düşünüyordum
Bazen müşteri memnuniyeti için onarabiliyorlar. Bu onarım sonrası garantini sonlandırabilirler. Zaten kullanıcı hatası olduğu için.Kullanıcı hatası demez mi garanti?
Kanka nasıl 7k lık anakartı çöp ettin ya hiç dikkat etmiyon muKullanıcı hatası demez mi garanti?
Anladım teşekkür ederim.Bazen müşteri memnuniyeti için onarabiliyorlar. Bu onarım sonrası garantini sonlandırabilirler. Zaten kullanıcı hatası olduğu için.
Dostum isteyerek yapmadım dalgınlığıma geldi her insanın başına gelebilir.Kanka nasıl 7k lık anakartı çöp ettin ya hiç dikkat etmiyon mu
benim böyle calısan anakartım vardı pinlerin düzelmesi lazımyoksa sıkıntı olabiliyor. Ama olmaya da bilir çöp olmadı da soket değişimi yapan yerler var onlar belki yapabilirlerAllah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle