SavageWarrior
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
Hocam o sekilde kimse almaz. Akıllı biri almaz en azından. Pinler kopuk degil duzelebilirler usta ellerde.
bu pinler düzelir. anakart çöp oldu diyenlere bakma 1 pin eksik b650 anakartım sorunsuz çalışıyorAllah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle
Hocam o sekilde kimse almaz. Akıllı biri almaz en azından. Pinler kopuk degil duzelebilirler usta ellerde.
bu pinler düzelir. anakart çöp oldu diyenlere bakma 1 pin eksik b650 anakartım sorunsuz çalışıyor![]()
Maalesef büyüteç ile baktırdık 2 adet pin kırılmış.degişim zamanı gelince öyle oluyor 1 aydr aklıma sürekli anakart degiştirmek geliyordu sonra böyle pinler yamuldu yenisini aldım
Pinler aşağı tarafta kırık ise anakart çalışabilir. Topraklama veya işlevi olmayan pinde olabilir.Test edinMaalesef büyüteç ile baktırdık 2 adet pin kırılmış.
Bazen oyle görünür. Mevcutlar düzelince sorun çözülür. Pinleri düzelttirinPinler aşağı tarafta kırık ise anakart çalışabilir. Topraklama veya işlevi olmayan pinde olabilir.Test edin