RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,085
Anlatmaya gerek yok. PCI slotu üstüne muhteşem yetenegimle çizik attım servise yollasam parasıyla yaparlarmi yoksa anakart masrafı çıkar mı
2 cm den biraz kısa galiba zor gorunuuor bende montajdan sonra kontrolde gördüm ışık doğru yansımaz ise goremiyomnası bi çizik büyükmü
Çizilen slot değil keşke slot olsa anakart slotun üstü ile işlemci sogutucu arasında biryerSlot çalışıyor mu bari![]()
AbovvÇizilen slot değil keşke slot olsa anakart slotun üstü ile işlemci sogutucu arasında biryer
Diyot veya kondansatörlere zarar vermediğiniz sürece hiçbir şey olmaz.Çizilen slot değil keşke slot olsa anakart slotun üstü ile işlemci sogutucu arasında biryer
teknik servisler onarıma geçmeden önce kullanıcı hatası var mı diye güzelce kontrol ediyorlar ama farkederler mi farketmezler mi ben bilememAnlatmaya gerek yok. PCI slotu üstüne muhteşem yetenegimle çizik attım servise yollasam parasıyla yaparlarmi yoksa anakart masrafı çıkar mı
Valla durum vahim anakartin üstünden geçen çizgilere tam denk gelmiş. Taktm görüntü gelmediBende PCI slotunun pinini yamultmuştum bişey olmaz.
Diyot veya kondansatörlere zarar vermediğiniz sürece hiçbir şey olmaz.
geçmiş olsun mekanik center olsun çok kötü bi durumValla durum vahim anakartin üstünden geçen çizgilere tam denk gelmiş. Taktm görüntü gelmedi
Aboo hocam direk servise verin.Valla durum vahim anakartin üstünden geçen çizgilere tam denk gelmiş. Taktm görüntü gelmedi
Göndersem gorurler mi?geçmiş olsun mekanik center olsun çok kötü bi durum