Anakartım AM3 müdür ?

Anakart buymuş :D
p4m890-m7
Post automatically merged:

Bu anakarta uygun hangi işlemci önerirsiniz ? Ama çokda güçlü olmayacak.
  • Socket LGA 775
  • Supports Intel Core 2 Duo/Pentium D/Pentium 4/Celeron D/Celeron 400 Series Processor

galiba buna core 2 duo gider biostar bir anakart ddr2 775 benimkinin çok benzeri

• Socket LGA 775
  • Supports Intel Core 2 Duo/Pentium D/Pentium 4/Celeron D/Celeron 400 Series Processor
Yani bu aşağıdakı CPU ları destekliyormu ?

Yani bu aşağıdakı CPU ları destekliyormu ?

üst mesajda işlemci numaralarına kadar olan liste linki paylaştım. oradan bakabilirsin.

Bu arada ben ramde satın alacağımda bilgisiayrın üzerinden söktüğüm ramın üzerinde 1.8V yazıyordu şimdi benim alacağım ramde 1.8V mı olması gerekiyor bu arada resimide koyacağım ramin sizce bu ram DDR3 mü ?

üst mesajda işlemci numaralarına kadar olan liste linki paylaştım. oradan bakabilirsin.
Atdığınız listede bakıyorumda sağda mesela 65W felan yazıyor onların Power Supply le alakası varmı ? Şimdi benim PSU 50 W olursa çalışmazmı yani ?

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-05 at 20.44.24.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-05 at 20.44.24.jpeg
    103.3 KB · Hit: 42
Bu arada ben ramde satın alacağımda bilgisiayrın üzerinden söktüğüm ramın üzerinde 1.8V yazıyordu şimdi benim alacağım ramde 1.8V mı olması gerekiyor bu arada resimide koyacağım ramin sizce bu ram DDR3 mü ?

Atdığınız listede bakıyorumda sağda mesela 65W felan yazıyor onların Power Supply le alakası varmı ? Şimdi benim PSU 50 W olursa çalışmazmı yani ?
anakart ddr2 destekliyor. desteklenen ramlerin listesi de şurada;

Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa

İyi akşamlar arkadaşlar.resmini koyacağım anakartım am3 söketlimidir sizce ben bilmiyorumda markasınında ismini bulamadım üzerinde çok eski bir bilgisayar.şimdiden yardım edeceklere teşekkürler.
Dostum eğer modelini biliyorsan modelini söyle, bilmiyorsan daha detaylı fotoğraf çekip at.

psu en az 250w vardır diye tahmin ediyorum. sistemin toplam gücünü karşılayacak şekilde olması lazım. işlemci- ekran kartı -anakart- ram şeklinde. sizin işlemci de 65w. yine 65w bir işlemci alırsanız sorun olmayacaktır.

psu en az 250w vardır diye tahmin ediyorum. sistemin toplam gücünü karşılayacak şekilde olması lazım. işlemci- ekran kartı -anakart- ram şeklinde. sizin işlemci de 65w. yine 65w bir işlemci alırsanız sorun olmayacaktır.
Yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada son sorum olacak DDR2 ile DDR2 ECC arasında fark varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,299
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri