Anakartım AM3 müdür ?

Reaksiyon skoru
13
İyi akşamlar arkadaşlar.resmini koyacağım anakartım am3 söketlimidir sizce ben bilmiyorumda markasınında ismini bulamadım üzerinde çok eski bir bilgisayar.şimdiden yardım edeceklere teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-05 at 20.51.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-05 at 20.51.51.jpeg
    164.9 KB · Hit: 62
İyi akşamlar arkadaşlar.resmini koyacağım anakartım am3 söketlimidir sizce ben bilmiyorumda markasınında ismini bulamadım üzerinde çok eski bir bilgisayar.şimdiden yardım edeceklere teşekkürler.
Dostum işlemcini söylersen daha kolay olur

belli değil daha detaylı fotoğraf çek.

işlemci isminden hangi soket olduğunu anlayabiliriz .D

Maalasef bilgisayarım çalışmıyor ramler bozuk o yüzden açılmıyor bilgisayar başka türlü biosa gire bilirmiyim ?
Bu arada işlemcininne marka olduğunu bilmiyorum çünkü çok eski bilgisayar yani hiç bilmiyorum

çalıştır a msinfo32.exe yazın sistem özeti ekranında sistem modelinde anakartın modeli yazması lazım. sonra internetten bakabilirsiniz
Post automatically merged:

çalıştır a msinfo32.exe yazın sistem özeti ekranında sistem modelinde anakartın modeli yazması lazım. sonra internetten bakabilirsiniz
bilgisayar çalışmıyorsa bilmiyorum

Tamam o zaman işlemciyi çıkarıp bakacağım ismi yazacağım buraya.

İşte işlemcim bu arkadaşlar.

@Pala Babayiğit
Evet lütfen bakarmısınız resimdeki işlemcide AM3 söket varmı ?

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-05 at 21.13.37.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-05 at 21.13.37.jpeg
    64.7 KB · Hit: 63
Son düzenleme:
Kardeşim :ROFLMAO: :ROFLMAO: İntel bu amd am3 olur pentium serisi aynı işlemciden bende vardı soketi neydi hatırlamıyorumama işlemcinin modelini yaz intten bulursun

Kardeşim :ROFLMAO: :ROFLMAO: İntel bu amd am3 olur pentium serisi aynı işlemciden bende vardı soketi neydi hatırlamıyorumama işlemcinin modelini yaz intten bulursun
Yaa anlamıyorum bu işlerden kusura bakma :) şimdi bu AM3 soketi değil dimi ?

Bu arada bu işlemciden 1 tık üst ne işlemci var çünkü bu çok zayıf galiba hangisini önerirsiniz ama oyunluk değil zaten pc 1 tık bundan üstün ama anakartla uygun olsun şöyle durumda var anakartın ismini bilmiyorum :( ama siz bu işlemciye uygun işlemci gibi bilirmisiniz hangi uygun olur ?

Yaa anlamıyorum bu işlerden kusura bakma :) şimdi bu AM3 soketi değil dimi ?

Bu arada bu işlemciden 1 tık üst ne işlemci var çünkü bu çok zayıf galiba hangisini önerirsiniz ama oyunluk değil zaten PC 1 tık bundan üstün ama anakartla uygun olsun şöyle durumda var anakartın ismini bilmiyorum :( ama siz bu işlemciye uygun işlemci gibi bilirmisiniz hangi uygun olu

Anakart buymuş :D
p4m890-m7

Bu anakarta uygun hangi işlemci önerirsiniz ? Ama çokda güçlü olmayacak.
bunu bilmem ama bir bakayim uzman birini etiketleyebilirsin

Geri