Ses yongası kalitesinden bahsediyor sanırsam arkadaş, ses kartı olmadan yüksek kalite ses almak için.bi dk bi dk anakartların destekleyemediği kulaklık modeli falan mı varmış ya abi onları da mı öğrenmem lazım cıldırcam her seyi ogrendim diyodum
Realtek® ALC892/ALC897 Codec ses girişi mevcut, memnun eder diye düşünüyorum ancak ses kartı olsa daha iyi olur mu tam emin değilim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Msı B450M-A Pro Max Anakart kullanıyorum İçerisinde Realtek ALC892 mevcut
Hyperx cloud Alpha yı beslermi
yoksa Cloud 2 mi almalıyım
(Fiyatları hemen hemen aynı)
dedigin sey hyperxcloud 2 de var mıSes yongası kalitesinden bahsediyor sanırsam arkadaş, ses kartı olmadan yüksek kalite ses almak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realtek® ALC892/ALC897 Codec ses girişi mevcut, memnun eder diye düşünüyorum ancak ses kartı olsa daha iyi olur mu tam emin değilim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
ya da asus rog deltaSes yongası kalitesinden bahsediyor sanırsam arkadaş, ses kartı olmadan yüksek kalite ses almak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realtek® ALC892/ALC897 Codec ses girişi mevcut, memnun eder diye düşünüyorum ancak ses kartı olsa daha iyi olur mu tam emin değilim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
ses kartı var evetdedigin sey hyperxcloud 2 de var mı
ses kartı olmasa ne oluyor ses kartı dediğin şey mi o kulaklık kablosunda ses arttırma azaltma 7.1 ayarı falan o dikdörtgeb seyin icinde ses kartı mı varses kartı var evet