Anakartım da sorun var

cakir0.1

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar anakartım Asus rog strix b550-f wifi II modeli dün akşam işlemci değiştim ryzen 5 5500 den ryzen 7 5700x e geçtim anakartım da bi problem var armoury crate uygulamasında rgb ışığı ayarladıktsn sonra biraz zaman geçince anakartım ışıkları seçtiğim ışıktan rgb ye dönüyor ve bağlantısı kopuyor sürekli yapıyor bunu nası çözerim

Ekler

• 1000036136.webp
    1000036136.webp
    1.8 MB · Hit: 46
bağlantı kopması sırasında herhangibi bir şey ile uğraşıyor musunuz ? önceki işlmeci varken bu sorun oluyormuydu

İşlemci değişmeden önce nadiren yapıyordu bu problemi takmıyordum kafaya ama artık değiştikten sonra kafayı sıyırdı ilk başlarda mouse bağlantısı kopuyordu ama artık yok sadece ışık gidiyor ve arkadan usb flaşbellek çıkarma sesi geliyor pc den sonra düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bağlantı kopması sırasında herhangibi bir şey ile uğraşıyor musunuz ? önceki işlmeci varken bu sorun oluyormuydu
İşlemci değişmeden önce nadiren yapıyordu bu problemi takmıyordum kafaya ama artık değiştikten sonra kafayı sıyırdı ilk başlarda mouse bağlantısı kopuyordu ama artık yok sadece ışık gidiyor ve arkadan usb flaşbellek çıkarma sesi geliyor pc den sonra düzeliyor

Hocam peki şans eseri mi denk geldi bu değiştikten sonra oldu dün gece uyumadım herşeyi yaptım format atmak dışında ve ne yapabilirim artık kırıp atıcam pc yi
BIOS update yap. Armory Crate'i silmek için asus bir yazılım yaptı, onu kullanarak armory kaldır. Sonra son armory crate sürümünü kur tekrar dene. Eğer olmazsa RGB kapat. Oyun oynarken kasaya mı bakıyorsun ekrana mı?

aygıt yöneticisinin ekran resmini atar mısın ses gelmesi dikkatimi çekti de

Kusura bakma şimdi gördüm :D

BIOS update yap. Armory Crate'i silmek için asus bir yazılım yaptı, onu kullanarak armory kaldır. Sonra son armory crate sürümünü kur tekrar dene. Eğer olmazsa RGB kapat. Oyun oynarken kasaya mı bakıyorsun ekrana mı?
Bak dostum ben buna o kadar para vermişim ne den sorun yaşamak isteyim sence mantıklı mı bu dediğin şey ?

Bu işte sürekli kopup bağlanıyor

Ekler

• 1000036265.webp
    1000036265.webp
    2.5 MB · Hit: 17
Bak dostum ben buna o kadar para vermişim ne den sorun yaşamak isteyim sence mantıklı mı bu dediğin şey ?
Bak "dostum" o kadar para vermeni ben söylemedim. Eğer şikayetin varsa 👇

Bak "dostum" o kadar para vermeni ben söylemedim. Eğer şikayetin varsa 👇

Kral sen uyu ben ztn aradım söyledikleri şeyler işe yaramıyor sen para harcamazsın pc ne olur biter

Denedim pc şu an hala açık ve aynı sorunu yaşıyorum video da atabilirim instagram dan Cakiryusuftaha
Şu yazılıma bir bak bakayım. Kullanmadan önce Armory Crate dediğim yöntemle kaldır pc yeniden başlat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,266
Üyeler
187,805
Son üye
RyNox55
Geri