Neler Yeni

Anakartım garanti dışı mı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Arkadaşlar merhaba ben anakartımı garantiye gönderdim itopyadan hazır sistemle almıştım endeksbilişim bakıyor garantiye herhalde oraya elden teslim ettim. Sorunum dpi no signal diyor görüntü gelmiyor secure bootu açtıktan sonra oldu yaparlar mı sizce garanti dışı derler mi bios yazılması gerekiyor herhalde.

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
buğra taşdemir
Arkadaşlar merhaba ben anakartımı garantiye gönderdim itopyadan hazır sistemle almıştım endeksbilişim bakıyor garantiye herhalde oraya elden teslim ettim. Sorunum dpi no signal diyor görüntü gelmiyor secure bootu açtıktan sonra oldu yaparlar mı sizce garanti dışı derler mi bios yazılması gerekiyor herhalde.
Hayır kartın herhangi bir yerinde hasar yoksa bios yazarlar ve geri verirler

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
yazılımsal sıkıntısı var ise gerekli islemleri yapıp geri gönderirler diye düşünüyorum

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Aynı sıkıntıyı yaşamıştım garanti halletmişti.

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
bende şöyle bir sıkıntı vardı çözümünüde yazdım incelersen forumu sendede aynı şekilse çözümü odur
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende şöyle bir sıkıntı vardı çözümünüde yazdım incelersen forumu sendede aynı şekilse çözümü odur
zaten yollamışsın garantiye sorry

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aynen bende ekran kartı yoktu ekstra arkadaşımda varda kim uğraşıcak bende garantiye yolladım onlarda gigabyte yollıcak herhalde

Ya sorun büyükte deil bios yazılıcak sadece acaba kaç günde gelir servisten

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
Aynen bende ekran kartı yoktu ekstra arkadaşımda varda kim uğraşıcak bende garantiye yolladım onlarda gigabyte yollıcak herhalde

Ya sorun büyükte deil bios yazılıcak sadece acaba kaç günde gelir servisten
valla 1 ayda gelir gibime geliyor garanti işleri öyle aynı sorunsa bios bile yazmicaklar direkt açılıyor pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla 1 ayda gelir gibime geliyor garanti işleri öyle aynı sorunsa bios bile yazmicaklar direkt açılıyor pc
Oha o kadar sürüyor mu ya şaşırdım
açılmıyor benim pc dp no signal diyor .

Dyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Demirbolat
hocam bendede display port yazısı geldiği anda kendini resetliyordu yani açılış tuşuna bastıktan 2 3 saniye sonra res atıyordu ve döngü şeklinde devam ediyordu bu durum garantiye yolladım sizce garanti çözer mi bu işi bi bilgisi olan varsa banada yardım edebilirse çok iyi olur

Top Bottom