https://tr.msi.com/Motherboard/support/P4M900M2L.html#down-bios anakartım bu biraz eski acaba bu anakarta güncel bios bulabilirmiyim?
Msi'ın kendi sitesinden son sürümünü bulabilirsiniz iyi akşamlar bulamazsanız gelin, daha derin yardım edelim.https://tr.msi.com/Motherboard/support/P4M900M2L.html#down-bios anakartım bu biraz eski acaba bu anakarta güncel bios bulabilirmiyim?
msi'ın sitesinde bulamadığım için yazdım zatenMsi'ın kendi sitesinden son sürümünü bulabilirsiniz iyi akşamlar bulamazsanız gelin, daha derin yardım edelim.
Bekle link atayim.msi'ın sitesinde bulamadığım için yazdım zaten
Şuanki sürümünüz kaç biostamsi'ın sitesinde bulamadığım için yazdım zaten
biostan değil ama sistem bilgisi bölümünden baktım bios sürümü tarihi bölümünde American Megatrends Inc. V5.0B1 , 29.1.2007 yazıyorBekle link atayim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuanki sürümünüz kaç biosta
Kanka senin attığın linkte arama yeri var oraya bios uptade yaz sonra aşşağıya çıkıyorbiostan değil ama sistem bilgisi bölümünden baktım bios sürümü tarihi bölümünde American Megatrends Inc. V5.0B1 , 29.1.2007 yazıyor
çok teşekkür ederim bios güncelledikten sonra pc de sorun olmaz dimiKanka senin attığın linkte arama yeri var oraya bios uptade yaz sonra aşşağıya çıkıyor
Olmaz ancak biosta yaptığın ayarlar sıfırlanır ram mhz leri felançok teşekkür ederim bios güncelledikten sonra pc de sorun olmaz dimi
Bios güncelleyince gidiyormu ya onlar ?Olmaz ancak biosta yaptığın ayarlar sıfırlanır ram mhz leri felan
evet biliyorum teşekkür ederim yardımın içinOlmaz ancak biosta yaptığın ayarlar sıfırlanır ram mhz leri felan
Evet donanım arşivi videosunda bahsetmisti ordan hatırlıyorum ram profilleri felan gidiyorB
Bios güncelleyince gidiyormu ya onlar ?
@FightForHonor abi arkadaşın dedigi doğrumudur merak ettimEvet donanım arşivi videosunda bahsetmisti ordan hatırlıyorum ram profilleri felan gidiyor
Abdullah abinin pc aldıktan sonra yapılması gerekenler 10 şey videosunu izle kanka o videoda anlatıyor@FightForHonor abi arkadaşın dedigi doğrumudur merak et