Gigabyte X870E Bios Mouse Problemi

valla hocam bende am5 platformuna gecmeyı dusunuyordum . anakart konusnda cok kararsız kalmıstım ya dogrusunu yapıp kalıtelı ama uygun fıyata bır b650 anakart alıcam yada gözum gonlum acılsın dıye aorus elıte x870 . bu konuda karar veremedım :D ama sunu fark ettım am4 platformundakı ust segment anakartların yada orta segment anakartların gösterısı am5 platformundaki anaakrtlarda yok .
Bu kartı eline aldığında gerçekten kaliteliyim ben diyor. BIOS arayüzü de güzel ama işte bazı şeyler can sıkıyor.

Aula SC800.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit te falan bu sorunla ilgili çok şikayet var. Gigabyte da mail attım ama pek umudum yok.
Q Flash tan Bios yüklemek de baya sıkıntı. Shell ekranına atıp kodla doğrulama yaptırıyorlar.
Keşke yine MSI alsaydım dedirttiler
Dongle ile alakalı bir durum bence. Bios ekranı o kadsr hz i algılayamıyor. Başka mouse ile dener misin

Dongle ile alakalı bir durum bence. Bios ekranı o kadsr hz i algılayamıyor. Başka mouse ile dener misin
Ya da usb ile bağlayabilir misin

Ya da usb ile bağlayabilir misin
Eski kablolu bir mouse u denedim. BIOS a girdiğinde çalışırken, klavyede yön tuşlarından birine basınca yine kayboldu :)
Muhtemelen klavye de kablosuz olduğu için. Neyse bir sonraki denemede klavyeyi de kablolu deneyeceğim
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,441
Üyeler
186,335
Son üye
Equelta
Geri