Gigabyte X870E Bios Mouse Problemi

valla hocam bende am5 platformuna gecmeyı dusunuyordum . anakart konusnda cok kararsız kalmıstım ya dogrusunu yapıp kalıtelı ama uygun fıyata bır b650 anakart alıcam yada gözum gonlum acılsın dıye aorus elıte x870 . bu konuda karar veremedım :D ama sunu fark ettım am4 platformundakı ust segment anakartların yada orta segment anakartların gösterısı am5 platformundaki anaakrtlarda yok .
Bu kartı eline aldığında gerçekten kaliteliyim ben diyor. BIOS arayüzü de güzel ama işte bazı şeyler can sıkıyor.

Aula SC800.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit te falan bu sorunla ilgili çok şikayet var. Gigabyte da mail attım ama pek umudum yok.
Q Flash tan Bios yüklemek de baya sıkıntı. Shell ekranına atıp kodla doğrulama yaptırıyorlar.
Keşke yine MSI alsaydım dedirttiler
Dongle ile alakalı bir durum bence. Bios ekranı o kadsr hz i algılayamıyor. Başka mouse ile dener misin

Dongle ile alakalı bir durum bence. Bios ekranı o kadsr hz i algılayamıyor. Başka mouse ile dener misin
Ya da usb ile bağlayabilir misin

Ya da usb ile bağlayabilir misin
Eski kablolu bir mouse u denedim. BIOS a girdiğinde çalışırken, klavyede yön tuşlarından birine basınca yine kayboldu :)
Muhtemelen klavye de kablosuz olduğu için. Neyse bir sonraki denemede klavyeyi de kablolu deneyeceğim
Teşekkürler

Geri