White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Anladım, bir şekilde normalini alabilirsen, senin için çok daha iyi olur.Hocam kafamdaki sistem;
İşlemci Ryzen 5 3600
Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart
2x8 RAM
480 SSD
RX 5700
Doğal olarak bunları besleyecek güzel bi PSU lazım o yüzden mini olana baktım gü. kaynaklı bi model almayı planlıyorum cünkü yapabilirseniz bana 450 TL geçmeyecek güzel bi PSU önerin normal modeli alıp o güç kaynağını takıyım
Buradaki ürünlere bakabilirsin,
Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-CYLNP580BR) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Aerocool KCAS PLUS 600W 80Plus Bronze Sertifikalı 50A Single Rail Güç Kaynağı 80Plus Bronze Sertifikalı KCAS PLUS 600W Kasanızın Yeni Güç Noktası Olacak! Güç ve Verimlilikte KCAS PLUS 600 ile Performansınızı Artırın Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan Aerocool; 600W'lık gerçek gücü...
www.teknobiyotik.com
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...
www.teknobiyotik.com
Power Supply İndirimleri, 9 Şubat 2024
Bugün hangi ürünlerde indirim ve fiyatlarında düşüş olduğunu öğrenmek istiyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com