Anakartım yeterli mi?

Hocam 27 inc istiyordum monitörü ama fhd alırsam görüntü kötü olur sanırım nasıl bir yol izlemeliyim.27 olmassa 23.8 civarı alabilirim tekrardan.
Hocam bütçe sınırlı 3060 2k da pek tatmin etmez ileride güncelleme yapacaksanız olabilir güzel olur fakat şuanda tatmin etmez diye düşünüyorum

Hocam 27 inc istiyordum monitörü ama fhd alırsam görüntü kötü olur sanırım nasıl bir yol izlemeliyim.27 olmassa 23.8 civarı alabilirim tekrardan.
bunu alabilirsin eğerki büyük ekran tercihinse monitörü uzakta tutarsan piksellere o kadar takılmazsın bu modelin 27 inç lik versiyonu da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya fiyatı uygun olsun diyorsan itopyada 165hz bu model 3k ya satılıyor

Herkese selam arkadaşlar ,

aşağıya yazacağım sistemimi yükseltmek istiyorum fakat anakartım yeterli olur mu ? ve alacağım parçalar hakkında yardımcı olurmusunuz?

ryzen 5 2600 ( ryzen 5 5600 geçmeyi düşünüyorum)
1050 ti (3060 12 gb geçmeyi düşünüyorum)
gskill 2x16gb 3200 mhz bunları kullanacağım
msi b450m a pro max anakart
ssd 1 tb alacağım bütçem max 3 ne alabilirim
fsp hydro k 500w 80+ (araştırdığım kadarıyla yükselteceğim sisteme yeteceği söyleniyor)
gametech xcolor kasa (değiştirmeli miyim kararsız kaldım)
herhangi bir max 1200 Tl lik kule tipi soğutucu alıcam

ve monitör almam lazım ama 2k mı fhd mi kararsızım bunda da desteklerinizi bekliyorum.Şuan asus 165 hz fhd 23.8 monitörüm var ama panel arızası oluştu yan ekran yapacağım bunu.(normal kullanımda çok nadir göze batan çizgiler çıkıyor onun haricinde problemi yok)

monitör dahil herşeye 30k ayırabiliyorum desteklerinizi bekliyorum.
Ben olsam ekran kartını 6700XT alırdım 2K dada biraz işini görür hem saf güç olarakda 3060 dan daha güçlü.

Hocam bütçe sınırlı 3060 2k da pek tatmin etmez ileride güncelleme yapacaksanız olabilir güzel olur fakat şuanda tatmin etmez diye düşünüyorum
bunu alabilirsin eğerki büyük ekran tercihinse monitörü uzakta tutarsan piksellere o kadar takılmazsın bu modelin 27 inç lik versiyonu da var

veya fiyatı uygun olsun diyorsan itopyada 165hz bu model 3k ya satılıyor
Hocam monitör için bütçeyi 6k olarak düşünüyorum ama 8e kadar da çıkarabilirim varmı tavsiyeleriniz.

hocam bunu önermiştim

bana kalırsa en iyi f/p monitör akranlarına kıyasla şuan
bakayım bi hocam incelemelere teşekkür ederim

Siz bilirsiniz 2K monitör yazmışsınız o yüzden dedim 3060 alacaksanız 1080P alın monitörü.
Tamam hocam 1080 alayım teşekkür ederim

aşağıya yazacağım sistemimi yükseltmek istiyorum fakat anakartım yeterli olur mu ? ve alacağım parçalar hakkında yardımcı olurmusunuz?

fsp hydro k 500w 80+ (araştırdığım kadarıyla yükselteceğim sisteme yeteceği söyleniyor)

ve monitör almam lazım ama 2k mı fhd mi kararsızım bunda da desteklerinizi bekliyorum.Şuan asus 165 hz fhd 23.8 monitörüm var ama panel arızası oluştu yan ekran yapacağım bunu.(normal kullanımda çok nadir göze batan çizgiler çıkıyor onun haricinde problemi yok)

bunu 4-5 e satıp 30-35 e 5060 lı hazır sistem al

2.el 3070 aldım 10kya soğutucu olarakta 2.el peerless assassin phantom spirit filan bak ilerde de kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn
Geri