Mucizebaytar
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Gigabyte a620m h model anakartım var 1adet pci exp. X1 slotu var.M2 slotum dolu 2. M2 ssdyi adaptör ile pci exp portunda kullanabilir miyim ?
evet ben şuan öyle kullanıyorum h610m-e anakartta. hız olarak da sata ssd hızı alıyorsun x1'den dolayıGigabyte a620m h model anakartım var 1adet pci exp. X1 slotu var.M2 slotum dolu 2. M2 ssdyi adaptör ile pci exp portunda kullanabilir miyim ?
Pcie to m2 hız dışında sıkıntı yaşar mıyım peki?Çevirici ile kullanabilirsin evet. USB to M2 veya PCİE to M2 olarak dönüştürücüler bulunuyor.
Anladım. Önerebileceğin marka model var mı?evet ben şuan öyle kullanıyorum h610m-e anakartta. hız olarak da sata ssd hızı alıyorsun x1'den dolayı
Oyun veya program kullanımında usb üzerinde sorun olur mu? Pci exp ten düşünüyordum normsldeM2 usb dönüştürücü ile daha yüksek alabilirsin usb 3.0 üzerinden
Hız ne aliyosunŞahsen USB To M2 aldım kullandım herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamazsın.
Oyun olmaz da program vs olacak kopma yaparsa sıkıntı olur.pci exp portu daha mantıklıOyun oynayacaksan çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Takılmalar yaşarsın. Ne kadar aldığımı hatırlamıyorum ama tam verim alamıyordum. Anakart değiştirince 2 tane m2 yi sltolarına taktım rahatım kenarda duruyor usb to m2 aparatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FRISBY FHC-M230 Type-C™ USB 3.1 - M.2 PCIe NVMe SSD ALİMİNYUM HARDDISK KUTUSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FHC-M230 Type-C™ USB 3.1 - M.2 PCIe NVMe SSD ALİMİNYUM HARDDISK KUTUSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
aldığım ürünün linki : https://www.trendyol.com/genel-mark...t-p-463314567?boutiqueId=61&merchantId=111727Anladım. Önerebileceğin marka model var mı?
eyvallah. dostum bir de aklıma takıldı bi yorumda gördüm ekran kartı pci exp portunu kapatır mı ? Yorumda biri yazmış
ekran kartın çok büyükse belki kapatabilir ama zannetmiyorum çünkü dönüştürücünün boyutu küçükeyvallah. dostum bir de aklıma takıldı bi yorumda gördüm ekran kartı pci exp portunu kapatır mı ? Yorumda biri yazmış