Neler Yeni

Anakartıma 2.ssd yi adaptör ile takabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
Gigabyte a620m h model anakartım var 1adet pci exp. X1 slotu var.M2 slotum dolu 2. M2 ssdyi adaptör ile pci exp portunda kullanabilir miyim ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Çevirici ile kullanabilirsin evet. USB to M2 veya PCİE to M2 olarak dönüştürücüler bulunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Gigabyte a620m h model anakartım var 1adet pci exp. X1 slotu var.M2 slotum dolu 2. M2 ssdyi adaptör ile pci exp portunda kullanabilir miyim ?
evet ben şuan öyle kullanıyorum h610m-e anakartta. hız olarak da sata ssd hızı alıyorsun x1'den dolayı

lebron23

80+ Bronze
M2 usb dönüştürücü ile daha yüksek alabilirsin usb 3.0 üzerinden

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şahsen USB To M2 aldım kullandım herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ben şuan öyle kullanıyorum h610m-e anakartta. hız olarak da sata ssd hızı alıyorsun x1'den dolayı
Anladım. Önerebileceğin marka model var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 usb dönüştürücü ile daha yüksek alabilirsin usb 3.0 üzerinden
Oyun veya program kullanımında usb üzerinde sorun olur mu? Pci exp ten düşünüyordum normslde

Şahsen USB To M2 aldım kullandım herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamazsın.
Hız ne aliyosun

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Oyun oynayacaksan çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Takılmalar yaşarsın. Ne kadar aldığımı hatırlamıyorum ama tam verim alamıyordum. Anakart değiştirince 2 tane m2 yi sltolarına taktım rahatım kenarda duruyor usb to m2 aparatı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynayacaksan çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Takılmalar yaşarsın. Ne kadar aldığımı hatırlamıyorum ama tam verim alamıyordum. Anakart değiştirince 2 tane m2 yi sltolarına taktım rahatım kenarda duruyor usb to m2 aparatı.

Oyun olmaz da program vs olacak kopma yaparsa sıkıntı olur.pci exp portu daha mantıklı

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,615
Üyeler
166,577
Son üye
scgnzco
Top Bottom