Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakartımda BLUETOOTH var mı ?

emirVici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Coşkun
vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 tl fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi kardeşim asusun sitesine gir modele bak , girip baktım yok dedim halâ burada insanları meşgul ediyorsun,
ben aksi bir şey demedim zaten insanlar yorum yapıyor işte napayım milletin agzını mı elinimi baglıyım

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Çağdaş Alkan
vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 TL fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar

ben aksi bir şey demedim zaten insanlar yorum yapıyor işte napayım milletin agzını mı elinimi baglıyım
Konu çözüldü yapabilirsin

Sensilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir
vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 TL fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar
Sinerji'de daha ucuz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün

BLUETOOTH dönüştürücü alırsın 5.0 olur biter​

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Vatan için söylemiyorum aldığın herhangi bir site yanlış yazmış olabilir.

Asus Global'e girip bakabilirsin, ben senin adına baktım yok.
Aynı anakartın isminin sonunda (Wi-Fi) olan bir modeli daha var, onda hem wireless hem de bluetooth mevcut fakat senin aldığın modelde yok.

Dolayısıyla USB üzerinden takılan harici bir bluetooth adaptör temin edebilirsin.

emirVici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Coşkun
Vatan için söylemiyorum aldığın herhangi bir site yanlış yazmış olabilir.

Asus Global'e girip bakabilirsin, ben senin adına baktım yok.
Aynı anakartın isminin sonunda (Wi-Fi) olan bir modeli daha var, onda hem wireless hem de bluetooth mevcut fakat senin aldığın modelde yok.

Dolayısıyla USB üzerinden takılan harici bir bluetooth adaptör temin edebilirsin.
tamamdır cok sagol. tp link 5.0 bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum sadece dinlemek ıcın kullanıcam. mikrofon ve oyun ici özelliklerinde kablolu kulaklıgımı kullanmayı dusunuyorum sence mantıklı mı ?

BLUETOOTH dönüştürücü alırsın 5.0 olur biter​

tamamdır cok sagol. tp link 5.0 bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum sadece dinlemek ıcın kullanıcam. mikrofon ve oyun ici özelliklerinde kablolu kulaklıgımı kullanmayı dusunuyorum sence mantıklı mı ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün

Al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,041
Üyeler
161,647
Son üye
vipadam7
Top Bottom