Çözüldü✓ Anakartımda BLUETOOTH var mı ?

vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 tl fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi kardeşim asusun sitesine gir modele bak , girip baktım yok dedim halâ burada insanları meşgul ediyorsun,
ben aksi bir şey demedim zaten insanlar yorum yapıyor işte napayım milletin agzını mı elinimi baglıyım

vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 TL fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar

ben aksi bir şey demedim zaten insanlar yorum yapıyor işte napayım milletin agzını mı elinimi baglıyım
Konu çözüldü yapabilirsin

vatanın sitesine yanlış girmişler o zaman. 150 TL fark ile gidip sinerjiden wifi olanı alabilir mişim ama neyse cokta onemlı degıl geçti artık dün aldım bugün iade edemem ugrastırırlar
Sinerji'de daha ucuz.

Vatan için söylemiyorum aldığın herhangi bir site yanlış yazmış olabilir.

Asus Global'e girip bakabilirsin, ben senin adına baktım yok.
Aynı anakartın isminin sonunda (Wi-Fi) olan bir modeli daha var, onda hem wireless hem de bluetooth mevcut fakat senin aldığın modelde yok.

Dolayısıyla USB üzerinden takılan harici bir bluetooth adaptör temin edebilirsin.

Vatan için söylemiyorum aldığın herhangi bir site yanlış yazmış olabilir.

Asus Global'e girip bakabilirsin, ben senin adına baktım yok.
Aynı anakartın isminin sonunda (Wi-Fi) olan bir modeli daha var, onda hem wireless hem de bluetooth mevcut fakat senin aldığın modelde yok.

Dolayısıyla USB üzerinden takılan harici bir bluetooth adaptör temin edebilirsin.
tamamdır cok sagol. tp link 5.0 bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum sadece dinlemek ıcın kullanıcam. mikrofon ve oyun ici özelliklerinde kablolu kulaklıgımı kullanmayı dusunuyorum sence mantıklı mı ?

BLUETOOTH dönüştürücü alırsın 5.0 olur biter​

tamamdır cok sagol. tp link 5.0 bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum sadece dinlemek ıcın kullanıcam. mikrofon ve oyun ici özelliklerinde kablolu kulaklıgımı kullanmayı dusunuyorum sence mantıklı mı ?

Al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,881
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri