evet hocam bu da neden cpu z de 4.0 yazıyor
anakartın buysa desteklemiyor
girip bakabilirsin
vallaha hiçbir fikrim yokevet hocam bu da neden cpu z de 4.0 yazıyor
Ekran kartın 4.0 destekli herhalde. Zaten 3.0 hızında çalışıyor gözüküyor.evet hocam bu da neden cpu z de 4.0 yazıyor
Bu arada PCI 4.0 M2 diskleri kullanabilirsin ama taktığın soket en fazla 3500MB/S civarı hız aktarabileceği için o anakartla daha fazla hız alamazsın.arkadaşlar selamın aleyküm anakartım tuf gaming b450 plus 2 de anakartımı ben pcie 3.0 olarak biliyorum anakartımın m2 yuvası pcie 4.0 destekliyormu cpu z de öyle gösteriyor
Alıntıyı görüntüle
hocam işlemci apu 5600gEkran kartın 4.0 destekli herhalde. Zaten 3.0 hızında çalışıyor gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada PCI 4.0 M2 diskleri kullanabilirsin ama taktığın soket en fazla 3500MB/S civarı hız aktarabileceği için o anakartla daha fazla hız alamazsın.
Yani kısmen doğru oluyor, o işlemci de içindeki grafik birimi ile beraber PCI 4.0 desteklihocam işlemci apu 5600g
Eğer Gen 3.0 destekliyorsa. Gen 4.0 SSD alırsanız çalışır ama tam performans vermez Gen 3.0 hızları alırsınızarkadaşlar selamın aleyküm anakartım tuf gaming b450 plus 2 de anakartımı ben pcie 3.0 olarak biliyorum anakartımın m2 yuvası pcie 4.0 destekliyormu cpu z de öyle gösteriyor
Alıntıyı görüntüle
evet bende öyle olduğunu biliyorum 3.0 x4 olduğunu şaşırdım galiba işlemcim 4.0 destekli diyicem de 5600g de 3.0 destekli diye biliyorumBir hata olmalı. Veri yanlış işlenmiştir.
Anakartınızın resmi sayfasında da 3.0 hızında olduğu yazıyor.
TUF GAMING B450-PLUS II - Teknik Özellikler|Anakart|ASUS Türkiye
AMD B450 (AM4) ATX gaming motherboard with dual M.2, AI Noise-Canceling Microphone, HDMI, DisplayPort, USB 3.2 Gen 2 Type-A and Type-C and Aura Sync RGB lighting supportwww.asus.com