umutycel54
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
merhaba ramleri tek tek denedim olmamıştı şimdi bios pilini söküp biraz bekleyince cihaz açılıyor, yeni bilgisayarlarda normalmiş sanırım böyle olması, sence bu hep böyle devam eder mi??ramlerle tek tek açmayı dener misin
devam etmez knk 2 ay önce bende kurdum sistemi yeni gelmiyordu görüntü temizlik yapıyorum yine gelmiyor sürekli kapa aç derken düzeliyor bios ayarı yapmışmıydın pc demerhaba ramleri tek tek denedim olmamıştı şimdi bios pilini söküp biraz bekleyince cihaz açılıyor, yeni bilgisayarlarda normalmiş sanırım böyle olması, sence bu hep böyle devam eder mi??
yok henüz bios ekranına gelemedim , şu an beklemedeyim bios pilini tekrar çıkarttım açılmasını bekliyorumdevam etmez knk 2 ay önce bende kurdum sistemi yeni gelmiyordu görüntü temizlik yapıyorum yine gelmiyor sürekli kapa aç derken düzeliyor bios ayarı yapmışmıydın pc de
Dediğini gibi taktım ama halla ayni , islemci fanında sıkıntı yok bağlantilarini yaptimkardeşim ramlari a2 ve b2 slotlarına tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de o boşta olan kablo cpu fan kablosu mu?
tamam doğru konfigürasyon a2 ve b2 şeklinde.. zaten anakart kitapçığında da yazar. ilk seferde uzun bekler DRAM sarı yanar şekilde. açıldıktan sonra bios ta overclock sekmesinde memory context restore enabled yaparsan bir daha bu bakar uzun beklemezsin.Dediğini gibi taktım ama halla ayni , islemci fanında sıkıntı yok bağlantilarini yaptim
tamamdır ramleri dediğiniz gibi yaptım cihaz artık kendine geldi sorunsuz çalışıyor hepinize teşekkür ederimtamam doğru konfigürasyon a2 ve b2 şeklinde.. zaten anakart kitapçığında da yazar. ilk seferde uzun bekler DRAM sarı yanar şekilde. açıldıktan sonra bios ta overclock sekmesinde memory context restore enabled yaparsan bir daha bu bakar uzun beklemezsin.