Anakartımdaki debug ışığı yanıyor

Reaksiyon skoru
45
Merhabalar pc topluyordum fakat anakartımda görselde gösterildiği gibi debug ledinin cpu kısmında kırmızı ışık dram kısmında ise sarı ışık yanıyor ve bilgisayara görüntü gelmiyor nerde yanlış yapmış olabilirim?

Ekler

• IMG_2928.webp
    IMG_2928.webp
    454.2 KB · Hit: 26
  • IMG_2929.webp
    IMG_2929.webp
    436.1 KB · Hit: 23
ramlerle tek tek açmayı dener misin

ramlerle tek tek açmayı dener misin
merhaba ramleri tek tek denedim olmamıştı şimdi bios pilini söküp biraz bekleyince cihaz açılıyor, yeni bilgisayarlarda normalmiş sanırım böyle olması, sence bu hep böyle devam eder mi??

merhaba ramleri tek tek denedim olmamıştı şimdi bios pilini söküp biraz bekleyince cihaz açılıyor, yeni bilgisayarlarda normalmiş sanırım böyle olması, sence bu hep böyle devam eder mi??
devam etmez knk 2 ay önce bende kurdum sistemi yeni gelmiyordu görüntü temizlik yapıyorum yine gelmiyor sürekli kapa aç derken düzeliyor bios ayarı yapmışmıydın pc de

devam etmez knk 2 ay önce bende kurdum sistemi yeni gelmiyordu görüntü temizlik yapıyorum yine gelmiyor sürekli kapa aç derken düzeliyor bios ayarı yapmışmıydın pc de
yok henüz bios ekranına gelemedim , şu an beklemedeyim bios pilini tekrar çıkarttım açılmasını bekliyorum

kardeşim ramlari a2 ve b2 slotlarına tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de o boşta olan kablo cpu fan kablosu mu?

kardeşim ramlari a2 ve b2 slotlarına tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de o boşta olan kablo cpu fan kablosu mu?
Dediğini gibi taktım ama halla ayni , islemci fanında sıkıntı yok bağlantilarini yaptim

Dediğini gibi taktım ama halla ayni , islemci fanında sıkıntı yok bağlantilarini yaptim
tamam doğru konfigürasyon a2 ve b2 şeklinde.. zaten anakart kitapçığında da yazar. ilk seferde uzun bekler DRAM sarı yanar şekilde. açıldıktan sonra bios ta overclock sekmesinde memory context restore enabled yaparsan bir daha bu bakar uzun beklemezsin.

tamam doğru konfigürasyon a2 ve b2 şeklinde.. zaten anakart kitapçığında da yazar. ilk seferde uzun bekler DRAM sarı yanar şekilde. açıldıktan sonra bios ta overclock sekmesinde memory context restore enabled yaparsan bir daha bu bakar uzun beklemezsin.
tamamdır ramleri dediğiniz gibi yaptım cihaz artık kendine geldi sorunsuz çalışıyor hepinize teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,676
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri