Çözüldü✓ Anakartımı yenilemeli miyim?

Reaksiyon skoru
53
Şu an kullandığım kart h310m-2 plus 2666mhz

2x8gb 3200mhz'lik ramlerim var tam verim alamıyorum. İşlemci değiştirmeye kalksam değistiremiyorum. Sizce bu anakartı almalı mıyım? Yoksa işlemci değiştirmeyi düşündüğüm zaman mı almalıyım?
Şu an hiç yoktan yararı olur mu?

Anladığım kadarıyla oyun için bahsediyosun. Sistemini yazarmısın

Anladığım kadarıyla oyun için bahsediyosun. Sistemini yazarmısın
Oyun için de genel kullanımda da Ram Mhz değeri çok önemli hele ki sistemi bir de APU ise anakart 2666 Mhz destekliyor Ram ları 3200 Mhz anakartı değiştirse iyi olur ama oyunlarda da 8-10 FPS fark edinceni sanmıyorum

Kardeşim kafana göre anakart takamazsın sistemine olmaz.Ayrıca H310 anakartı değiştireceksen yinea aynı soket bir z serisi anakart alırsın.Eski nesil anakart olduğu için pek ucuza da bulamazsın uğraştığına değmez.Paran olunca işlemci anakart beraber değiştirirsin.

Bence anakart almayın, Intel anakartlar AMD'ye göre pahalı olduğu için vereceğiniz paraya değeceğini düşünmüyorum.
Kardeşim kafana göre anakart takamazsın sistemine olmaz.Ayrıca H310 anakartı değiştireceksen yinea aynı soket bir z serisi anakart alırsın.Eski nesil anakart olduğu için pek ucuza da bulamazsın uğraştığına değmez.Paran olunca işlemci anakart beraber değiştirirsin.
Çok teşekkür ederim. Yeni bir şey daha ögrenmiş olduk.iyi günler 🙂

Geri