Modeline bağlı. Hangisini alacaksın?
Valla 1 aydır kullanıyorum hocam aslında ekran kartıda msi 3090 ventus genel olarak performans iyi ama sanki böyle arada bir şeyler ters gidiyor gibi hissettiriyorbu işlemciye bu anakart olur mu? mosfet soğutucusu yok.vram ler de besleyemiyordur büyük ihtimalle.
.MSI B550M-A PRO 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
MSI B550M-A PRO 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trAMD Ryzen 9 5950X 3.40 Ghz 16 Çekirdek 72MB AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen 9 5950X 3.40 Ghz 16 Çekirdek 72MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bu anakart ile bu işlemci sorun çıkarır mı? Şuan kullanıyorum hocam ama örneğin premier pro da anlık takılmalar anlık işlemci fırlamaları vs oluyor sanki stabil çalışmıyor bir şeyler arkada
Hocam hazır sistem olarak almıştım açıkçası alırken sinerji bilgisayara da sordum kesinlikle sorun olmaz dediler bende çok anlamıyorum ama arada dediğim gibi ters giden bir şeyler var gibi hissediyorum. Şimdi ben x570 alsam anakart tekrar çıkar tekrar yeni anakarta geç vs çok zor olur mu?uyumlu değil mosfet soğutmaları bile yok 2.el x570 daha iyi iş görür mosfetler deli gibi ısınır hatta yanabilir böyle çok kullanmayın.
Evet hocam haklısınız şimdi fark ettim siz söyleyince. Hazır sistemi kaldırmış sinerji bende çok anlamıyorum bu sandım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Siz sistem aldım diye konu açmıştınız bi ara hatırlıyorum, sizin anakart B550-A Pro idi, B550M-A Pro değil arada çok büyük fark var.
B550 A PRO ile 5950X işlemcide sorun yaşayacağını sanmıyorum zira B550 A PRO'nun soğutma tasarımı gayet iyi. Sistemde bir problem varsa sorun başka bir yerdedir, burada olmadığını düşünüyorum.Evet hocam haklısınız şimdi fark ettim siz söyleyince. Hazır sistemi kaldırmış sinerji bende çok anlamıyorum bu sandım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
anakartta soğutucu nerede var gösterebilir misin? 5950x e çıplak anakart olur mu hiç?B550 A PRO ile 5950X işlemcide sorun yaşayacağını sanmıyorum zira B550 A PRO'nun soğutma tasarımı gayet iyi. Sistemde bir problem varsa sorun başka bir yerdedir, burada olmadığını düşünüyorum.