ANAKARTIN RGB PİNİ YAMULDU!

Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi forumlar...

Benim sorunum rgb kablosunu takarken anakartın rgb pinini yamulttum. Elimle elimden geldiğince düzelttim ancak yeterli olup olmadığını daha uzman arkadaşlara danışmak istedim. Herhangi bir sorun yaşaşrmıyım. Bunu biraz kafama taktım sorun olurmu sizce? Pinler çalışıyor. Eski ve yeni halinin fotoğrafını atıyorum bir incelerseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 758.webp
    758.webp
    133.5 KB · Hit: 52
Herkese iyi forumlar...

Benim sorunum rgb kablosunu takarken anakartın rgb pinini yamulttum. Elimle elimden geldiğince düzelttim ancak yeterli olup olmadığını daha uzman arkadaşlara danışmak istedim. Herhangi bir sorun yaşaşrmıyım. Bunu biraz kafama taktım sorun olurmu sizce? Pinler çalışıyor. Eski ve yeni halinin fotoğrafını atıyorum bir incelerseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
İlk yüklediğin görsel boş eğer kopma olmadıysa yamulma sorun olmaz hatta milimlik kuvvet uygulayabilirsen sokete RGB uç tak onunla düzeltmeyi dene kopma yoksa yamulma sorun yaratmaz İşlemci pini değil bu

Herkese iyi forumlar...

Bişey olmamış gibi duruyor ama

Hacı elinle dizeltseme belki de başıma 10 kez geldi kopmadiktan sonra hafif baskı ile düzelt veya dersen ben çok güçlüyüm amansız güç uygular kırarım cımbız ile yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese iyi forumlar...

Çalışıyorsa dokunma

Benim kırdığımda oldu lehimledim hala nasıl çalışıyo bilmiyom yamulmadan bişi olmaz

İlk yüklediğin görsel boş eğer kopma olmadıysa yamulma sorun olmaz hatta milimlik kuvvet uygulayabilirsen sokete RGB uç tak onunla düzeltmeyi dene kopma yoksa yamulma sorun yaratmaz İşlemci pini değil bu
Düzelttim elimden geldiğince yetmezmi birde eski fotoğrafı bir türlü yükleyemedim buraya ancak tarif etmek gerekirse 30 derece civarı falan eğrilmişti.

hayati bi durum değil bunları kaç kez yamultup taktım saymadım bişe olmuyo

Düzelttim elimden geldiğince yetmezmi birde eski fotoğrafı bir türlü yükleyemedim buraya ancak tarif etmek gerekirse 30 derece civarı falan eğrilmişti.
Dediğim gibi kopma yoksa sorun yok yamukta olsa çalışır ha çok dert etiyorsan rgb bağla sonra onu hafif hafif oynatarak düzelt yok yapamam dersen cımbızla dene kopmasın aralığı eşit olsun yamuk olsa da olur

Bişey olmamış gibi duruyor ama
Fotoğraftan biraz öyledir belki elimden geldiğince yapmaya çalıştım Dikkatli ve özen göstererek bu kadar oldu

hayati bi durum değil bunları kaç kez yamultup taktım saymadım bişe

Fotoğraftan biraz öyledir belki elimden geldiğince yapmaya çalıştım Dikkatli ve özen göstererek bu kadar oldu
...bi sorun yok diyorsanız yola devam edicem

Dediğim gibi kopma yoksa sorun yok yamukta olsa çalışır ha çok dert etiyorsan rgb bağla sonra onu hafif hafif oynatarak düzelt yok yapamam dersen cımbızla dene kopmasın aralığı eşit olsun yamuk olsa da olur
Yamukluk milimetrik kaldı artık bu şekilde hiç yamulmadığı hali gibi sorun olmaz diyorsanız ben yola devam edicem

Son düzenleme:

Yamukluk milimetrik kaldı artık bu şekilde hiç yamulmadığı hali gibi sorun olmaz diyorsanız ben yola devam edicem
Sorun olmaz işlemci pini mi o soketler birbirini tuttuğu sürece bir sıkıntısı olmaz koparma yeter

Bu arada eski hali bu şekilde

Tamamdır teşekkür ederim daha ellemiycem sanırım. Bu arada eski halini içeren fotoğrafını attım bi bakabilirseniz tekrar memnun olurum.

Ekler

• IMG-20250716-WA0001.webp
    IMG-20250716-WA0001.webp
    50.6 KB · Hit: 14
Bu arada eski hali bu şekilde

Tamamdır teşekkür ederim daha ellemiycem sanırım. Bu arada eski halini içeren fotoğrafını attım bi bakabilirseniz tekrar memnun olurum.
Bu kadar dert edeceğine cımbızla deliklere hizalayıp üstüne controller bağlasan düzelirdi zaten :D

Bu kadar dert edeceğine cımbızla deliklere hizalayıp üstüne controller bağlasan düzelirdi zaten :D
O kadar ileri gitmek istemedim korktum😃 elimle düzeltmeye çalıştım. Birde zaten diğer tarafa yamulmuştu aslında ben biraz fazla kaçırmışım bu ters tarafa yamulttuğum hali daha sonra onuda düzelttim işte anca bu kadar oldu son hali ilk attığım resimdeki gibi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri