Upload ve download değerlerini söylermisinMsı b550 g edge wifi kullanıyorum lakin wifi üzerinden bağlandığım zaman internet aşırı kötü oluyor
online oyunu geç video bile izletmiyor
ne yapmam lazım
extra wifi kartı alabilirsin usb olarak falanda satılıyor 6 ay önce falan 100 tl ye almıştım ethernet kablosu ile aynı sayılırArkadaşlar ethernet ile bağlanmanın sorunu çözeceğini ben de biliyorum . bana wi-fi lazım
1.Anakart nerde ?Arkadaşlar ethernet ile bağlanmanın sorunu çözeceğini ben de biliyorum . bana wi-fi lazım
İnternetiniz kötü değilse hız olarak:Msı b550 g edge wifi kullanıyorum lakin wifi üzerinden bağlandığım zaman internet aşırı kötü oluyor
online oyunu geç video bile izletmiyor
ne yapmam lazım
Wi fi radyo sinyalleri gibi yayıldığı için kasanın konumu bile önem taşır. Birde wi fi anteninin anakarta tam takılı olup olmadığına bakarsanız .Msı b550 g edge wifi
Evet , antenler doğru şekilde takıldıİnternetiniz kötü değilse hız olarak:
1-) Wi-Fi antenlerini taktınız mı?
2-) Sürücünüz güncel mi?
3-) Modeminizin Wi-Fi dağıtıcısı iyi mi? Telefondan bağlandığınız da sıkıntı çıkarıyor mu?
her şey doğru gibi gözüküyor, belki arızalı olabilir hocam bilemedim.Evet , antenler doğru şekilde takıldı
sürücüm güncel
modemim gayet iyi telefonda veya dizüstü bilgisayarda hiç sıkıntı yaşamıyorum
Sıkıntı ne olabilir o zaman hocamB550 Gaming Edge WIFI WIFI 6 kullanıyor güzel bir WIFI teknolojisi var.
Zaten WIFI üzerinden oyun oynamamalısın Modemin 5GHZ değilse deli ping çıkar.