Anakartında rgb sorunu

MUFFLER

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar msi pro b740 m p anakartım var yeni almış olduğum Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule tipi soğutucunun 5v 3 pinli girişi var anakartımda ise 4 pinli giriş var takabilir miyim takamazsam nasıl çalıştırabilirim?

Merhaba arkadaşlar msi pro b740 m p anakartım var yeni almış olduğum Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule tipi soğutucunun 5v 3 pinli girişi var anakartımda ise 4 pinli giriş var takabilir miyim takamazsam nasıl çalıştırabilirim?

argb girişi farklı kardeşim

Merhaba, B740 hangi soketi kullanıyor hocam? bulamadım

anakartımda mevcut mu bu giriş değilse kullanmamın bir yolu var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, B740 hangi soketi kullanıyor hocam? bulamadım
bunu mu söylediniz pek anlamadım. 1x RGB LED connector(JRGB)

Son düzenleme:
anakartımda mevcut mu bu giriş değilse kullanmamın bir yolu var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu mu söylediniz pek anlamadım. 1x RGB LED connector(JRGB)
Kullanmanın farklı bir yolu var 500 civarıydı en son fan kontrolcüler var psu dan gelen sata güç kablosunu takıyorsunuz kontolcüue fanlarıda bağlıyorsunuz sonra kontrolcüde olan dilediğiniz modda renkte kasa fanları ve soğutucu fanlarını kullanbilirsiniz dark ın modelinde sanırsam uzaktan kumandalıydı kumanda ile kullanmak daha keyifli olacaktır

Kullanmanın farklı bir yolu var 500 civarıydı en son fan kontrolcüler var psu dan gelen sata güç kablosunu takıyorsunuz kontolcüue fanlarıda bağlıyorsunuz sonra kontrolcüde olan dilediğiniz modda renkte kasa fanları ve soğutucu fanlarını kullanbilirsiniz dark ın modelinde sanırsam uzaktan kumandalıydı kumanda ile kullanmak daha keyifli olacaktır
https://www.hepsiburada.com/dark-ar...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.82.8 Bu ürün yeterli olacak mıdır? Teşekkür ederim yardımlarınız için.

rica ederim hocam olur büyük ihtimalle ben olur diye biliyorum bilen hocalarımda cevaplar @shankar1 @jombo

şöyle bir şey ucuza alırsın

argb kontrolcüsü satın alman gerek ucuza kaliteli bir marka varsa alabilirsin.

şöyle bir şey ucuza alırsın
önermiş zaten :D alabilirsin bunu.

Geri