Neler Yeni

Anakartınızın DDR'si kaç?

Anakartınızın DDR'si ne?

• ddr2

Oylar: 7 6.7%
  • ddr3

Oylar: 16 15.4%
  • ddr4

Oylar: 79 76.0%
  • ddr1

Oylar: 2 1.9%

• Oy kullanan toplam üye
    104

Maeve Wiley

80+ Bronze
DDR4 2933Mhz max

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
DDR6 8Ghz tabi biraz giriş seviyesi ama yapcak bişi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Şamil Yaşar
Sistemime göre leş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve fiyatına ve aldığım yıla göre
bak gene aynısını yapıyorsun illa som model bir ürün kullanmak zorunda değilsin şu 2 cümleden genel olarak bile alttakilere bakmayıp sürekli üsttekilere ilgisi olan ve şükretmeyi bilmeyen birisin sanırım bu huyunu düzene sokmanı tavsiye ederim

-CrawL

80+ Gold
bak gene aynısını yapıyorsun illa som model bir ürün kullanmak zorunda değilsin şu 2 cümleden genel olarak bile alttakilere bakmayıp sürekli üsttekilere ilgisi olan ve şükretmeyi bilmeyen birisin sanırım bu huyunu düzene sokmanı tavsiye ederim
Bende zamanında yokluk çektim şükretmeyi iyi biliyorum. Bu sistemden önce elimde cs go 640x480 de 30Fps veren sistemim vardı. Anakartım bu sistem için çok leş kalıyor

Seni hiç alakadar etmez.
Gül gül öldüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Şamil Yaşar
Bende zamanında yokluk çektim şükretmeyi iyi biliyorum. Bu sistemden önce elimde cs go 640x480 de 30Fps veren sistemim vardı. Anakartım bu sistem için çok leş kalıyor
sistemini üzerine koyduğuna göre bir sorun yok kaçıncı nesil işlemci kullanıyorsan destekliyor kaç mhz ram kullanıyorsan destekliyor sistemi üzerine oturttuysan leş falan değil o anakart ileride sisteme bir takviye yapmak için uygun değildir dersen normal bir şey ki sen gidipte hayvan gibi ağır oyun yada program kullanmayacaksan neden işini görmesin neden çöp olsun?

Seni hiç alakadar etmez.
çok komiksin ha ha ha

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
DDR 4 3000mhz

Top Bottom