ben ddr3 1333mhz kullanıyorum haline şükret leş diyeceğineDdr4 2933Mhz (Anakart Leş)
Sistemime göre leşben ddr3 1333mhz kullanıyorum haline şükret leş diyeceğine
Ve fiyatına ve aldığım yıla göreSistemime göre leş
bak gene aynısını yapıyorsun illa som model bir ürün kullanmak zorunda değilsin şu 2 cümleden genel olarak bile alttakilere bakmayıp sürekli üsttekilere ilgisi olan ve şükretmeyi bilmeyen birisin sanırım bu huyunu düzene sokmanı tavsiye ederimSistemime göre leş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve fiyatına ve aldığım yıla göre
Bende zamanında yokluk çektim şükretmeyi iyi biliyorum. Bu sistemden önce elimde cs go 640x480 de 30Fps veren sistemim vardı. Anakartım bu sistem için çok leş kalıyorbak gene aynısını yapıyorsun illa som model bir ürün kullanmak zorunda değilsin şu 2 cümleden genel olarak bile alttakilere bakmayıp sürekli üsttekilere ilgisi olan ve şükretmeyi bilmeyen birisin sanırım bu huyunu düzene sokmanı tavsiye ederim
Gül gül öldümSeni hiç alakadar etmez.
sistemini üzerine koyduğuna göre bir sorun yok kaçıncı nesil işlemci kullanıyorsan destekliyor kaç mhz ram kullanıyorsan destekliyor sistemi üzerine oturttuysan leş falan değil o anakart ileride sisteme bir takviye yapmak için uygun değildir dersen normal bir şey ki sen gidipte hayvan gibi ağır oyun yada program kullanmayacaksan neden işini görmesin neden çöp olsun?Bende zamanında yokluk çektim şükretmeyi iyi biliyorum. Bu sistemden önce elimde cs go 640x480 de 30Fps veren sistemim vardı. Anakartım bu sistem için çok leş kalıyor
çok komiksin ha ha haSeni hiç alakadar etmez.
İşlemcin nedir?DDR4 4133MHz
r5 3400g kullanıyorum da anakartın desteklediği frekansı söyledim. Şuan da 3466 da kullanıyorum ramlerimi.İşlemcin nedir?