Öneri Anakartlarda chipsetmi yoksa model mi önemli?

Her zamanki gibi beklentiler ve yeni teknolojiler. Daha iyi mi sorusu her zaman kişiye göre değişecektir. İkisinin de iyi olduğu senaryolar var. Atıyorum kaliteli bir b650 anakartın vrm soğutması daha iyidir. Kaliteli ve fazla fazlar kullanmıştır yani O.C yapmak keyif verir kalitelidir. Diğer yandan ucuz bir x870 ile bunu yapamazsın ama USB4, WiFi 7, PCIe5 gibi avantajların olur. Yani o mu iyi bu mu değil. Senin için hangisi iyi daha doğru. O yüzden her zaman diyorum teknolojiyi ihtiyacınızı belirleyerek seçin.
X870 eagle ve asus rog b650e-f mesela örnek olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanım amacı.
Oyun

Bu Arada Bu Anakart İşini İyice Kafaya Taktın Sana Söylemiştim Bu Anakartı Gönül Rahatlığı İle Alabilirsin Diye B850 Olup 2025 Chipsetli Olması Zaten Başlı Başına Çok Güzel Üstüne Birde Wİ-Fİ 7 Desteği Sunmuşlar İşine Yarar Yaramaz bir şey Diyemem Ama Bu Anakartı Alıp Gereksiz Anakart Karmaşasına Son Verebilirsin Rahatça .

B650 / B650E Tarzı Anakartlar 2022 Chipset Çıkışlı O İşlemci İçin Güncel Chipset Önemli Diyebilirim Gelecek Bios Güncellemeleri İle Daha İyi Özellikler Sunabilir .

X870 / X870E Anakartlara Gelecek Olursak 2024 Chipset Çıkışlı Anakartlar Fakat Senin Dediğin Fiyatlarda Çok Yüksek Seviye Bir Anakart Beklenemez .

O Yüzden Sana Söylemek İstediğim bir şey Varsa 2025 Chipset Çıkışlı B850 Üst Segment Anakartlardan Biri Olan Sana Tavsiye Ettiğim Anakartı Olman Yönünde Olacaktır Hocam mATX Anakartlara Yönelme Derim O İşlemci İçin ATX Bir Anakart Daha İyi Olur Diye Düşünüyorum .

Hazır Vatan Bilgisayarda %8 Gibi Bir İndirim Kampanyası Varken Bu Fırsatı Kaçırmadan Al Derim !

Link ; ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
İndirimli Fiyatı ; 12.685 TL
X870 eagle yerine bunumu almam mantıklı

o iki anakarı atsanda karşılaştırsak daha iyi sekment değişiyo performans değil
X870 eagle - b650 rog strix - b850 plus tuf

O işlemciye x870 yakışır ama ortalama bir b850 de rahatlıkla kurtarır.
B850 tuf x870 eagleden pahalı yani daha mı iyi performans vb olarak @Michael_Scofield

Yok hocam 15 bandında çıkamam 12 max bu nedenle x870 eagle alabilirim ama b850 tuf daha çok mest ediyor hem görünüş hemde asus biosunu daha çok seviyorum
TUF Zaten Askeri Seri Üretim Değil Miydi ?

Daha İyi Olur Güncel Chipset Hem .

Hocam matx ile arasında 3k fark var matx alsam olmuyor mu?
two green frogs are standing next to each other and one is pointing at the back of the other frog .

Hocam niye inatla atx onu anlamıyorum. 3k fark vericem fazına kadar aynı. Niye atx diye 3k veriyorum işimede yaramayacak atx olması
ATX Formu Daha İyi Çünkü :)

Fiyat Farkını Hak Ediyor Bence .

Hocam niye inatla atx onu anlamıyorum. 3k fark vericem fazına kadar aynı. Niye atx diye 3k veriyorum işimede yaramayacak atx olması
Soğutma olarak daha iyi. Hava alacak daha çok alan ve genişlik sunuyor. Matxlerde ekran kartının dibinde olur ssd bu yüzden daha çok ısınır atx’e göre. Kablolama daha hoş durur. 3k fark verilir mi bence verilmez.

Soğutma olarak daha iyi. Hava alacak daha çok alan ve genişlik sunuyor. Matxlerde ekran kartının dibinde olur ssd bu yüzden daha çok ısınır atx’e göre. Kablolama daha hoş durur. 3k fark verilir mi bence verilmez.
Bende onu diyorum hayatımda bu zamana kadar hep matx kullandım atx nasip olmadı. Gayette memnunum matx anakarttan neden 3k fark vereyimki özellikten kısmıyor yuvadan kısıyor sonuçta

Bende onu diyorum hayatımda bu zamana kadar hep matx kullandım atx nasip olmadı. Gayette memnunum matx anakarttan neden 3k fark vereyimki özellikten kısmıyor yuvadan kısıyor sonuçta
Alırsan Daha İyi Soğutma Ve ATX Hasterini Bitirirsin .

a pixel art of a frog wearing a blue sweater

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,692
Üyeler
183,325
Son üye
cemisgezek
Geri