{ExperElite}
80+ Bronze
Arkadasim pc topluyor ramleri takinca asagidaki videoda olsugu gibi sari ve kirmizi Cpu ve Dram ışıgi yaniyor (ssd almadi daha o yuzdenmi)
Pardon hocam video niye yuklenmiyorVideo yok hocam
Hocam sari isik yanip hemen sonuyor sonra tekrar yaniyor tekrar hizlica sonuyorVideo yok hocam
YouTube'a yükleyip görünürlük'ü liste dışı yapınPardon hocam video niye yuklenmiyor
Yok hocamYouTube'a yükleyip görünürlük'ü liste dışı yapın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemde SSD var mı?
Olmadığı için o ışık yanıyor onu idare edecek 120 GB HDD bile olsa alsınYok hocam
Hocam 120 gb hard disk takmis gecici hala ariza isigi varmis ve goruntu vermiyormusOlmadığı için o ışık yanıyor onu idare edecek 120 GB HDD bile olsa alsın
@EmmreeHocam 120 gb hard disk takmis gecici hala ariza isigi varmis ve goruntu vermiyormus
Ben bugün konuyu aynı fotoğraflarla başka yerde gördüm. Sistemin asıl sahibi konuyu açmış. Yanıt verirse oradan yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam kırmizi uzun sure yaniyor sari ise kısaHocam anakartın hangi aralıklarla o ışığı yakıp ne kadar uzun veya kısa olmasını bilmek lazım söylermisiniz (bir kısa bir uzun gibi örnek olarak)
Şurdan devam edin lütfen sistem sahibi kendisi takip etsin konusunu. İyi forumlar.Ben bugün konuyu aynı fotoğraflarla başka yerde gördüm. Sistemin asıl sahibi konuyu açmış. Yanıt verirse oradan yardımcı olmaya çalışırım.
Konu bu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/anakart-ezdebug-led-sorunu.707170/