LahmatsuDcr
80+ Silver
Beni mi çağırdınÇok acil yardım lazım! PC'yi topladım. Anakartta beyaz CPU ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Bilen var mı?
Topladım tuşa bastım, beyaz cpu ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. İlk defa açmaya çalıştım.Beni mi çağırdın![]()
![]()
görüntü yeni mi gelmemeye başladı hiç gelmemiş miydi?
İşlemcin destekliyorsa belki düşük BIOS olabilir @RTX3070 haklı olabilir,..Topladım tuşa bastım, beyaz cpu ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. İlk defa açmaya çalıştım.
Tamam da PC açılmıyor onu nasıl yapacam?
Üstteki arkadaşı dinle.Hacım ekrana görüntü gelmiyor. Daha 5 dk önce topaldım pcyi power tuşuna bastım görünüt gelmedi beyaz CPU ışığı ynaıd anakartta.
USB Belleğe farklı pc' den BİOSU' at. Anakartında gerekli USB yuvasına USB' yi tak. Sonra çalıştır o tuşa bas. @RTX3070 atmış.Hacım ekrana görüntü gelmiyor. Daha 5 dk önce topaldım pcyi power tuşuna bastım görünüt gelmedi beyaz CPU ışığı ynaıd anakartta.
Ters takınca oturuyor mu bu aradaFlashback ile BIOS'u son sürüme yükselt. Tek gereken FAT32 formatında flash bellek ve BIOS dosyası. Ayriyeten garip gelecek ancak işlemciyi doğru taktığına emin ol, ters takma ihtimalin var.