kablonun resmini atar mısın bir iki açıdan ama oynatınca geldiğine göre şimdilik anakart gibi duruyorŞuan ethernet kablosu bağlı ve arada bir ethernet kopuyor. Anakartın ordan soketi oynatınca ethernet geri geliyor. Anakartta mı sorun var kabloda yani sokette mi onu nerden anlarım?
Şuan başka kasa vardı eski onu çalıştırdım onlada arkada az oynayınca biraz sağ sol yukarı aşşa bazen okumuyor onda da sanırım kablodan. Bak çıkarıp taktım yeşil yandı görüyor. Sonra az oynadım yuksrı aşşa söndü sonra az daha oynadım kırmızı yandıkablonun resmini atar mısın bir iki açıdan ama oynatınca geldiğine göre şimdilik anakart gibi duruyor
kablonun modeme bağlı olan tarafını kasaya tak yani yer değiştir iki ucu da öyle bi dene bakalımŞuan başka kasa vardı eski onu çalıştırdım onlada arkada az oynayınca biraz sağ sol yukarı aşşa bazen okumuyor onda da sanırım kablodan. Bak çıkarıp taktım yeşil yandı görüyor. Sonra az oynadım yuksrı aşşa söndü sonra az daha oynadım kırmızı yandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablo ugreen cat 6
Öyle bir şey mümkün değil hocamkablonun modeme bağlı olan tarafını kasaya tak yani yer değiştir iki ucu da öyle bi dene bakalım
gitmemesi lazım bastırınca kitlenmesi lazımÖyle bir şey mümkün değil hocam6 7 metre kablo bu duvarın kenardan dolaşıyor modem girişte bu farklı oda da. Farklı kasada da denedim onda da aynı soketle oynayınca gitmemesi mi lazım. Soketi yukarı aşşa sağa sola bastırıyom az az gidiyor. Az dhaa oynuyom geliyor. Bu cat 6 nın soketi mi dandik tam deymiyor ucundaki metaller acaba
Kilitleniyor zaten ama kilitliyken oynayınca gidiyor. Mesela yukardan aşşa bastırayım gidiyor bi kaç kez denemede sonra bazende aşşadan yukarı yapınca gidiyorgitmemesi lazım bastırınca kitlenmesi lazım