somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,929
- İsim
- Enver Eryalçın
Sanırım işlemciler TDP leri yüksek diye 360mm sıvı soğutma ile birlikte dağıtacaklar anakartları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bu yüzsüzlük yani bunun garantisi yokmu nasıl 200TL istiyor. Kullanıcı kaynaklı ise nerede nasıl hata olduğunu neden göstermiyor Birde sende diyorsun ellerinde deneyecekleri cihazda var. Ya bu ülkede neden para kopartmayı seven insanlar var anlamıyorum kazandıkları para yetmiyor gibi birde sanki bakma parası istiyor keyfe bak oh valla.Valla ben direk msi ı aradığımda servispointi söylemişlerdi. Ana servis orası olması lazım yaşadığım muamele çok kötü onu söylemek istedim. Bir cihazı incelemeden kullanıcı kaynaklı hata demeleri daha sonra yanlarına gidince 200 lira arıza tespitine para alıyoruz demeleri çok ciddiyetsiz olduklarını gösteriyor. Adamın elinde cihazı incelemek için alet edevat var ama bakmıyor. Sıfır anakart diyorum işlemci tarafında beslemede kısa devre var ( kendim anakart tamiri servisinde çalıştığım için biliyorum) adam diyor kullanıcı kaynaklı hata . Diyorum ki kardeşim sen anakartı inceledin mi baktın mı düşme eğme bükme kırık çatlak vs bir şey var mı? Yok diyor.
Son düzenleme: