geçen sefer açtımda çıktı ne alaka bu anakart dandik vidasız anakartVidalar Kasa içerisinden çıkar anakartlardan vida çıkmaz
Anakart modeli nedirgeçen sefer açtımda çıktı ne alaka bu anakart dandik vidasız anakart
Anakartlar genellikle vidalarla birlikte gelmez. Bir anakart satın aldığınızda, genellikle anakartın kendisi, belgeler ve bazen SATA kabloları veya G/Ç gibi ek aksesuarlarla birlikte gelir. Ancak, anakartı kasaya monte etmek için gereken vidalar genellikle bilgisayar kasasıyla birlikte verilir veya ayrı olarak satılır. Bu anakartın "dandik" olduğu anlamına gelmez, araştırmadan alışveriş yapmamanız anlamına gelir.geçen sefer açtımda çıktı ne alaka bu anakart dandik vidasız anakart
ne içiyorsunuz arkadaşlar Anakarttan vida çıkmama şansı yok çeşit çeşit vida çıkar anakarttan bilginiz olsun.Vidalar Kasa içerisinden çıkar anakartlardan vida çıkmaz
az sakin yaz reis anakart vida vida anakart yok vida anakart çıkmaz falan sakinanakart geldi açtım anakartı baktım altına vida yok nasıl olmaz vida nasıl montajlıcam vidasız anakartmı olur anakartız vida
Ben okuyor ben çalışıyor anlamak ben anlamakaz sakin yaz reis anakart vida vida anakart yok vida anakart çıkmaz falan sakin