GörkemW 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2,767 Dahası Reaksiyon skoru 831 İsim Görkem çetinkaya Cumartesi, 02:20 #1 Bu kısım Thermalright Assassin X 120 V2 Plus ı taşır mı? Yoksa cikartmama gerek var mıdir? Ekler 20250328_183954.jpg 940.8 KB · Hit: 19
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 15,647 Cumartesi, 02:24 #2 Kutu içeriğindeki gerekli olan parçalar ile montajlayacaksın. Aklında soru işareti olmasın. Arkayla işin yok.
Kutu içeriğindeki gerekli olan parçalar ile montajlayacaksın. Aklında soru işareti olmasın. Arkayla işin yok.
GörkemW 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2,767 Dahası Reaksiyon skoru 831 İsim Görkem çetinkaya Cumartesi, 10:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bünyamina yazmış: Kutu içeriğindeki gerekli olan parçalar ile montajlayacaksın. Aklında soru işareti olmasın. Arkayla işin yok. Devamı için tıklayın... Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim
Bünyamina yazmış: Kutu içeriğindeki gerekli olan parçalar ile montajlayacaksın. Aklında soru işareti olmasın. Arkayla işin yok. Devamı için tıklayın... Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim
Xenovian 80+ Bronze Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 897 Dahası Reaksiyon skoru 344 İsim M.Rüzgar Özen Cumartesi, 10:42 #4 GörkemW yazmış: Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim Devamı için tıklayın... Arkayla işin yok dostum
GörkemW yazmış: Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim Devamı için tıklayın... Arkayla işin yok dostum
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 15,647 Cumartesi, 11:23 #5 GörkemW yazmış: Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim Devamı için tıklayın... Am4 anakarta sahip değilsin. Am5 anakartlarda arkadaki braket sabit. Hiç bir işlem yapılmıyor arkası ile ilgili.
GörkemW yazmış: Onu arkaya montajlosun dostum o yuzden dedim Devamı için tıklayın... Am4 anakarta sahip değilsin. Am5 anakartlarda arkadaki braket sabit. Hiç bir işlem yapılmıyor arkası ile ilgili.
GörkemW 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2,767 Dahası Reaksiyon skoru 831 İsim Görkem çetinkaya Cumartesi, 17:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Bünyamina yazmış: Am4 anakarta sahip değilsin. Am5 anakartlarda arkadaki braket sabit. Hiç bir işlem yapılmıyor arkası ile ilgili. Devamı için tıklayın... Bise yapmama gerek yok degil mi
Bünyamina yazmış: Am4 anakarta sahip değilsin. Am5 anakartlarda arkadaki braket sabit. Hiç bir işlem yapılmıyor arkası ile ilgili. Devamı için tıklayın... Bise yapmama gerek yok degil mi