Anasayfada isyan görmekten sıkıldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,845
Her anasayfayı açtığımda incehesap ile ilgili 2 konu karşıma çıkıyor artık yeter bende isyan ediyorum artık konu görmek istemiyorum bireysel olarak İnceHesap geçen konuları engellemenin yolu var mı? Yardım isteyen arkadaşlara yardım edemiyoruz sürekli ana sayfa yenilendiğinden.

@Mehmet Yılmaz

Her anasayfayı açtığımda incehesap ile ilgili 2 konu karşıma çıkıyor artık yeter bende isyan ediyorum artık konu görmek istemiyorum bireysel olarak İnceHesap geçen konuları engellemenin yolu var mı? Yardım isteyen arkadaşlara yardım edemiyoruz sürekli ana sayfa yenilendiğinden.

@Mehmet Yılmaz
Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde pc kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün

Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde PC kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün
Ben görmek istemiyorum artık tek konu olsa yeter Allah bilir kaç konu açıldı. Bireysel olarak engel getirilmeli bence. Sizinde yardım bekleyen diğer insanların hakkına girmeye hakkınız yok. Orda çok boş yapılıyor. Çözüm aramak yerine herkes sallıyor firmaya.

Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde PC kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün
Zorlamı sattılar ? Biz her forumu açmada isyan görmek zorundamıyız. İşine gelmeyen siparişini iptal etsin parasını alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım indirim istemezsen parçalarını tek tek hepsiburada n11 gibi sitelerden alırsın 3 günde teslim ederler.

@Mehmet Yılmaz başkan gerçekten sıkıldık. Açın Bi konu şu insanlara incehesapın @Abdullah Hacıgül e ait olmadığını sadece kampanyalı sistem için tavsiyede bulunduğunu anlatın.

ARKADAŞLAR İŞİNE GELMEYEN İPTAL ETSİN. EMİN OLUN FİRMALARIN İŞİNE GELİR. NASIL OLSA PARÇA BEKLEDİKÇE DEĞERLENİYOR. BOŞA ERKEKLİĞE GEREK YOK. BU POZİSYONDA DÜNYA AKSIYORKEN BU İŞTE AKSAR.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,116
Üyeler
183,527
Son üye
mehmet0828
Geri