Neler Yeni

Anasayfada isyan görmekten sıkıldım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Her anasayfayı açtığımda incehesap ile ilgili 2 konu karşıma çıkıyor artık yeter bende isyan ediyorum artık konu görmek istemiyorum bireysel olarak İnceHesap geçen konuları engellemenin yolu var mı? Yardım isteyen arkadaşlara yardım edemiyoruz sürekli ana sayfa yenilendiğinden.

@Mehmet Yılmaz

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Her anasayfayı açtığımda incehesap ile ilgili 2 konu karşıma çıkıyor artık yeter bende isyan ediyorum artık konu görmek istemiyorum bireysel olarak İnceHesap geçen konuları engellemenin yolu var mı? Yardım isteyen arkadaşlara yardım edemiyoruz sürekli ana sayfa yenilendiğinden.

@Mehmet Yılmaz
Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde pc kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde PC kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün
Ben görmek istemiyorum artık tek konu olsa yeter Allah bilir kaç konu açıldı. Bireysel olarak engel getirilmeli bence. Sizinde yardım bekleyen diğer insanların hakkına girmeye hakkınız yok. Orda çok boş yapılıyor. Çözüm aramak yerine herkes sallıyor firmaya.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Insanlar para veriyor bu zamanda para kazanmak kolay degil benimde 5000 6000 tl para verdigim sey hatali olursa bende sikayetci olurum konular bakmak zorunlu degil bakmaya bilirsin

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lütfen saçmalama millet onca para veriyor 2 hafta ürün gelmeyince bende olsam şikayetçi olurdum insanlar bu karantina günlerinde PC kullanmak istiyor tabi sabretmeleri lazım ama şikayetleride mazur görün
Zorlamı sattılar ? Biz her forumu açmada isyan görmek zorundamıyız. İşine gelmeyen siparişini iptal etsin parasını alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım indirim istemezsen parçalarını tek tek hepsiburada n11 gibi sitelerden alırsın 3 günde teslim ederler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,479
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ana 1-2 tane konu olsun. Bunun haricinde herkes kendi sorunu için konu açmasın mesele ortaksa.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Mehmet Yılmaz başkan gerçekten sıkıldık. Açın Bi konu şu insanlara incehesapın @Abdullah Hacıgül e ait olmadığını sadece kampanyalı sistem için tavsiyede bulunduğunu anlatın.

ARKADAŞLAR İŞİNE GELMEYEN İPTAL ETSİN. EMİN OLUN FİRMALARIN İŞİNE GELİR. NASIL OLSA PARÇA BEKLEDİKÇE DEĞERLENİYOR. BOŞA ERKEKLİĞE GEREK YOK. BU POZİSYONDA DÜNYA AKSIYORKEN BU İŞTE AKSAR.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom