Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Bilemedim ama amazon yanlış gösteriyor belki de tr dedir sizinki de , benim ki daha gümrükte gösteriyordu evime geldi.
Bugün bana satıcıdan şöyle bir mesaj gelmiş
IMG_2354.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Atalay Korun
Ocak başında aldığım ürün bugun elime ulaştı fakat yok usb ile dosya at yok şöyle yap yok böyle yap kafam karıştı arkadaşlar tak çalıştır neler olacak bi görelim bt ile sağlam bi hoporlör bağlıcam performansına bakalım
Üstad selamlar alternatif 2 yol önerebilirim.Youtube tan android tv box repo vb aramalar ile repolara ulasabilirsin.
2. Yöntemde Send Files to Tv uygulamasini hem telrfonunuza hem cihaza indirmeniz yönünde olacaktir...

Umarım işine yarar.iyi aksamlar....

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Teslim alan arkadaşlar 3-4 metreden video oynatırken durdurup yakından fotoğraf çekip ekleyebilir mi piksellesme var mı 1080p içerik oynatırken

A_TURAN_A

80+ Bronze
Yaparlar mı ki öyle bir şey
Yaparlar brn yaptırmıştım ama biraz çirkef olmak gerekiyor, aldığın bir ürünü geçiktiriyor satıcı ve göndermiyor tekrar almak istiyorsun ama 100 lira fiyatı artmış bu senin suçunda değil. Böyle anlat vermezlerse çirkeflik yap her türlü verirler.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Yaparlar brn yaptırmıştım ama biraz çirkef olmak gerekiyor, aldığın bir ürünü geçiktiriyor satıcı ve göndermiyor tekrar almak istiyorsun ama 100 lira fiyatı artmış bu senin suçunda değil. Böyle anlat vermezlerse çirkeflik yap her türlü verirler.
deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcıdan mesaj falan gelmiş mi bir bakın isterseniz amazon hesabınıza ben öylelikle denk geldim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcıdan mesaj falan gelmiş mi bir bakın isterseniz amazon hesabınıza ben öylelikle denk geldim
Zaten yenisini göndermeyi teklif etmemişler mi yanlış anlamadıysam neden iptal edip tekrar alacaksınız

Zaten yenisini göndermeyi teklif etmemişler mi yanlış anlamadıysam neden iptal edip tekrar alacaksınız
ben sanırım almam
15-20 gün teminatı sürer diyor bi 15 gün de bana ulaşması sürer rahat kısacası bir ay bekleyeceğim ona da gerek yok onlarda kalsın ürün paramı geri alayım yeterli

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yusuf Kaplan
Aynısını aliexpressde yeni kullanıcı indirimi ile bile 3000tlye satıyorlar. Hem içinde android 11 var hem de 720p HD görüntü verebiliyor bu fiyata bundan iyisi yok.

Not:Satın alanların çoğuna kapıda vergi vb. gelmedi.Genelde Aras kargo ile teslimata çıkarılmışsa da anlayabilirsiniz.
alınır mı kalite olarak ve ek vergi konusunda çok karısıklık olmus. ek vergı cıkıyor mu? alanlar cevap verırse sevınırım

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
alınır mı kalite olarak ve ek vergi konusunda çok karısıklık olmus. ek vergı cıkıyor mu? alanlar cevap verırse sevınırım
Bence kesinlikle alınır vergi çıkmıyor çıkarsa satıcı biz karşılarız demişti bana 4. sayfada satıcının mesajı var
kalite olarak böyle sayılır

Top Bottom