Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

A_TURAN_A

80+ Bronze
Projeksiyon da Prime Videolar açılmıyor bende, aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Merhabalar hocam evet usb üzerinden film okumakta fakat bir file manager indirerek usb yi gorebilirsiniz yani tak calistir olarak calismayacaktir.X-plore adinda google play inde cihazin bir uygulama var bu uygulama ile usb icindeki filmlerinizi görüp oynatabilirsiniz tavsiyem vlc de indirmeniz oynatici olarak....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet okunaklı dostum ben bir problem yasamadim...

Evet üstad ayni problem bende de var silip tekrar yüklemeyi deniyeceğim
Alet televizyon sürümü olarak yüklemiyor uygulamayı mobil sürümü yüklüyor, prime video, blutv, tv+ vs için apk olarak tv versiyonunu yüklemeniz lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes İpek
IMG_1657.jpeg

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Arkadaşlar bende sipariş geçtim ama olası bir bozuk veya beğenmeme durumunda 1 ay içerisinde iade edebiliyor muyuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Atalay Korun
Hocam harici hoparlörü Bluetooth ile mi bağladınız yoksa usb yerine mi taktınız?
Bluetooth uzerinden hocam herhangibir senkron kaymasi vs yasamadim

Arkadaşlar bende sipariş geçtim ama olası bir bozuk veya beğenmeme durumunda 1 ay içerisinde iade edebiliyor muyuz ?
Bunu amazonla gorusmustum evet iade edebiliyorsunuz ben gumruk ile ilgili gorusmustum herhangibir ek ödeme cikar mi diye ama bununda yanitini vermislerdi...

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu

Bunu amazonla gorusmustum evet iade edebiliyorsunuz ben gumruk ile ilgili gorusmustum herhangibir ek ödeme cikar mi diye ama bununda yanitini vermislerdi...
anladım hocam ben de sipariş geçeceğim genel bir memnuniyet var gibi . Maç izlerken odada yansıtırım izlerim diye düşündüm.

mcm33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Baris Emre

Bluetooth hoparlör bağladım ama ses gecikmesi yaşıyorum.

Alet televizyon sürümü olarak yüklemiyor uygulamayı mobil sürümü yüklüyor, prime video, blutv, tv+ vs için apk olarak tv versiyonunu yüklemeniz lazım
Ürünün içinde ki Google playi kullanmayıp, App'leri kendimiz googleden APK indirip USByle kuracaz, doğrumu anladım?

ozzysfpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuz Karcan
Merhabalar hocam evet usb üzerinden film okumakta fakat bir file manager indirerek usb yi gorebilirsiniz yani tak calistir olarak calismayacaktir.X-plore adinda google play inde cihazin bir uygulama var bu uygulama ile usb icindeki filmlerinizi görüp oynatabilirsiniz tavsiyem vlc de indirmeniz oynatici olarak....
Eve gidince deneyeceğim. Kendi içindeki dosya yöneticisi görmüyor mu? Ayrıca mouse bağlamayı da denedim onu da algılamadı.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Ortalama kaç günde teslim ediliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Atalay Korun
bunu bende merak ediyorum.
Denemedim ama muhtemelen görüyordur xplore kullanmamin sebebi driveımdaki apk repolarina nas serverima ulasimi kolay oldugu icin aslinda miboxtan kalma bir aliskanlik benimki...

Ortalama kaç günde teslim ediliyor?
11 inde siparis etmistim 25 inde elime ulasti.

A_TURAN_A

80+ Bronze

Bluetooth hoparlör bağladım ama ses gecikmesi yaşıyorum.

Ürünün içinde ki Google playi kullanmayıp, App'leri kendimiz googleden APK indirip USByle kuracaz, doğrumu anladım?
Pc ye indireceksiniz apk yı oradan usb ye atıp projeksiyona takacaksınız, projeksiyona da dosya yükleme uygulaması yükleyeceksiniz ismini hatırlamıyorum şimdi ama bikaç farklı uygulama var, oradan da usb deki apk yı seçip kuracaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Arkadaşlar yorumlarda hep parlaklığı düşük denmiş. Geliştirici ayarlarından falan yükseltmek mümkün değil mi?

Bu arada ürünün yeni modeli çıkmış (HY320) ve inceleyen bir youtuber HY300’e göre çok daha iyi olduğunu söylemiş. Şu an amazon brezilya ve aliexpresste var. Amazon Brezilya türkiyeye yollamıyor

Son düzenleme:
Top Bottom