Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

Reyconjeff

80+ Bronze
Steam link ile gta 5 keyfi kısmı internetiniz iyiyse tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok olmuyor gibi geldi bana sadece parlaklığî biraz düsük o yüzden pek net değil
Uzun süre kullandın mı hocam sonuç nedir

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Uzun süre kullandın mı hocam sonuç nedir
Bi 90dk maç izlerken çalıştı sıkıntısız sonrasında 1,30 saat birdaha çalıştırdım sıkıntı olmadı fan sesi biraz çoktu ama ben kulaklıkla izlediğim için bana pek gelmiyordu

1 1.5 saat kullanan yok mu ya ısınması kapanması var mı ?
Bi 90dk maç izlerken çalıştı sıkıntısız sonrasında 1,30 saat birdaha çalıştırdım sıkıntı olmadı fan sesi biraz çoktu ama ben kulaklıkla izlediğim için bana pek gelmiyordu

Huxly

80+
Bilmediğim için soruyorum. Oyun oynarken falan kullanmak mümkün mü ? Bilgisayarın ekranını yansıtmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Enes
soğutmayı nasıl yapabiliriz. yanına bir fan bağlasak sorun çözülür herhalde?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ürün geldi 4 saat aralıksız kullandım her hangi bir ısınma sorunu ya da fan sesi olmadı . Küçük ve taşınması kolay . Sesi de ideal .

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ödemedim herhangi bir vergi çıkmıyor, bu arada dün 8 saat açıktı ıdınma sorunu ve fan sesi sorunu olmadı gayet iyi.
Görüntü kalitesi nasıl bir şeyler izlemek tatmin eder mi?

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Ben satın aldım, beklentim çok düşüktü ama beklentimi fazlasıyla karşıladı açıkçası. Görüntü kalitesi gayet yeterli, fiyat/performans olarak muhteşem diyebilirim.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Kenan Çelik
Şimdi kışın belki çok problem olmuyor ama yaz geldiğinde özellikle klimasız evde sıcaklık yüzünden problem yaşanabilir.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Şimdi kışın belki çok problem olmuyor ama yaz geldiğinde özellikle klimasız evde sıcaklık yüzünden problem yaşanabilir.
8 saat çalıştırdım her hangi bir ısınma olmadı, yazında sorun olmaz ama yazın adana mersin gibi yerdeysrniz belki biraz sorun olabilir.

Görüntü kalitesi nasıl bir şeyler izlemek tatmin eder mi?
Bence çok iyi benim beklentimin üstünde çıktı, ölçtüm bir köşeden bir köşeyi 300 cm çıktı bayağıda geniş görüntü veriyor. 1 haftadır her gğn film izliyoruz birkaç saat 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,753
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom