Ekstra olarak gümrük ödemedim.Amazondan aldigimda fiyat hersey dahil 11 günde 1750 tl olarak bana ulasti..Arkadaşlar Selamlar ürünler elime 25 ocakta ulasti.Sizinle burada sordugunuz sorular dogrultusunda deneyimlerimi paylasmak isterim.Öncelikle ben ürünü gece ve gündüz perdelerinde etkisiyle karanlik olan yatak odam için aldim.Gayette fiyat performans acisindan memnun kaldim icinde en azindan tv versiyon olan android ile gelmekte bunun disinda wifi cekim kuvveti gayet iyi ses konusunda ben yatak odasinda yani basimda durdugu icin yeterli öyle ultra kaliteli birsey beklemeyin fakat en azindan diyalogları vs anlamakta problem yasamiyorsunuz.Görüntü kalitesi konusunada gelicek olursak ne öldürür ne güldürur hatta bi tık güldürure yakin fiyatindan oturu sonuc olarak tv boxlarinda tvlerinde fiyati ortada ben extra klavye aldim fakat gerek yokmus kendi kumandasi ile gayet akici bi sekilde kullanilabiliyor ama dedigim gibi ben cihazi yakinimda kullaniyorum ama ozellikle cihaza cevirmiyorum kumandayi.fan sesine gelince ultra ultra rahatsiz edici degil fakat varliginida kabul etmemiz gerekir.Dedigim gibi 1gb ram olmasina ragmen gayet akici bir arayuzu bulunmakta.Yazın ne olur bilinmez sicak havalarda ama cokta problem olacagini dusunmuyorum bir dostumuz yazmis merak ettiginiz sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya hazirim.Not: Ben ikincisinide 2 gün önce sipariş ettim..
Fotoğraflar elime ulastigi ilk anda salondaki perdelerimin stor olmasindan dolayi deneme amacli cekilmistir....
iyi geceler....
hocam mis gibi valla bu paraya. Emeğine sağlıkArkadaşlar Selamlar ürünler elime 25 ocakta ulasti.Sizinle burada sordugunuz sorular dogrultusunda deneyimlerimi paylasmak isterim.Öncelikle ben ürünü gece ve gündüz perdelerinde etkisiyle karanlik olan yatak odam için aldim.Gayette fiyat performans acisindan memnun kaldim icinde en azindan tv versiyon olan android ile gelmekte bunun disinda wifi cekim kuvveti gayet iyi ses konusunda ben yatak odasinda yani basimda durdugu icin yeterli öyle ultra kaliteli birsey beklemeyin fakat en azindan diyalogları vs anlamakta problem yasamiyorsunuz.Görüntü kalitesi konusunada gelicek olursak ne öldürür ne güldürur hatta bi tık güldürure yakin fiyatindan oturu sonuc olarak tv boxlarinda tvlerinde fiyati ortada ben ekstra klavye aldim fakat gerek yokmus kendi kumandasi ile gayet akici bi sekilde kullanilabiliyor ama dedigim gibi ben cihazi yakinimda kullaniyorum ama ozellikle cihaza cevirmiyorum kumandayi.fan sesine gelince ultra ultra rahatsiz edici degil fakat varliginida kabul etmemiz gerekir.Dedigim gibi 1gb ram olmasina ragmen gayet akici bir arayuzu bulunmakta.Yazın ne olur bilinmez sicak havalarda ama cokta problem olacagini dusunmuyorum bir dostumuz yazmis merak ettiginiz sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya hazirim.Not: Ben ikincisinide 2 gün önce sipariş ettim..
Fotoğraflar elime ulastigi ilk anda salondaki perdelerimin stor olmasindan dolayi deneme amacli cekilmistir....
iyi geceler....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak gümrük ödemedim.Amazondan aldigimda fiyat hersey dahil 11 günde 1750 TL olarak bana ulasti..
hocam merak ettim bu ekran boyutunda altyazılı bir şey izlediğinizde altyazı okunaklı mıArkadaşlar Selamlar ürünler elime 25 ocakta ulasti.Sizinle burada sordugunuz sorular dogrultusunda deneyimlerimi paylasmak isterim.Öncelikle ben ürünü gece ve gündüz perdelerinde etkisiyle karanlik olan yatak odam için aldim.Gayette fiyat performans acisindan memnun kaldim icinde en azindan tv versiyon olan android ile gelmekte bunun disinda wifi cekim kuvveti gayet iyi ses konusunda ben yatak odasinda yani basimda durdugu icin yeterli öyle ultra kaliteli birsey beklemeyin fakat en azindan diyalogları vs anlamakta problem yasamiyorsunuz.Görüntü kalitesi konusunada gelicek olursak ne öldürür ne güldürur hatta bi tık güldürure yakin fiyatindan oturu sonuc olarak tv boxlarinda tvlerinde fiyati ortada ben ekstra klavye aldim fakat gerek yokmus kendi kumandasi ile gayet akici bi sekilde kullanilabiliyor ama dedigim gibi ben cihazi yakinimda kullaniyorum ama ozellikle cihaza cevirmiyorum kumandayi.fan sesine gelince ultra ultra rahatsiz edici degil fakat varliginida kabul etmemiz gerekir.Dedigim gibi 1gb ram olmasina ragmen gayet akici bir arayuzu bulunmakta.Yazın ne olur bilinmez sicak havalarda ama cokta problem olacagini dusunmuyorum bir dostumuz yazmis merak ettiginiz sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya hazirim.Not: Ben ikincisinide 2 gün önce sipariş ettim..
iyi geceler....
Ekstra olarak gümrük ödemedim.Amazondan aldigimda fiyat hersey dahil 11 günde 1750 TL olarak bana ulasti..
Ekranı yasıtmayla yansıtman lazımUSB ile film izlemeyi deneyen oldu mu? Telefonumu bağlayınca sarj ediyor fakat usb görmüyor.
Merhabalar hocam evet usb üzerinden film okumakta fakat bir file manager indirerek usb yi gorebilirsiniz yani tak calistir olarak calismayacaktir.X-plore adinda google play inde cihazin bir uygulama var bu uygulama ile usb icindeki filmlerinizi görüp oynatabilirsiniz tavsiyem vlc de indirmeniz oynatici olarak....USB ile film izlemeyi deneyen oldu mu? Telefonumu bağlayınca sarj ediyor fakat usb görmüyor.
Gayet okunaklı dostum ben bir problem yasamadim...hocam merak ettim bu ekran boyutunda altyazılı bir şey izlediğinizde altyazı okunaklı mı
Evet üstad ayni problem bende de var silip tekrar yüklemeyi deniyeceğimProjeksiyon da Prime Videolar açılmıyor bende, aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Hocam harici hoparlörü Bluetooth ile mi bağladınız yoksa usb yerine mi taktınız?Arkadaşlar Selamlar ürünler elime 25 ocakta ulasti.Sizinle burada sordugunuz sorular dogrultusunda deneyimlerimi paylasmak isterim.Öncelikle ben ürünü gece ve gündüz perdelerinde etkisiyle karanlik olan yatak odam için aldim.Gayette fiyat performans acisindan memnun kaldim icinde en azindan tv versiyon olan android ile gelmekte bunun disinda wifi cekim kuvveti gayet iyi ses konusunda ben yatak odasinda yani basimda durdugu icin yeterli öyle ultra kaliteli birsey beklemeyin fakat en azindan diyalogları vs anlamakta problem yasamiyorsunuz.Görüntü kalitesi konusunada gelicek olursak ne öldürür ne güldürur hatta bi tık güldürure yakin fiyatindan oturu sonuc olarak tv boxlarinda tvlerinde fiyati ortada ben ekstra klavye aldim fakat gerek yokmus kendi kumandasi ile gayet akici bi sekilde kullanilabiliyor ama dedigim gibi ben cihazi yakinimda kullaniyorum ama ozellikle cihaza cevirmiyorum kumandayi.fan sesine gelince ultra ultra rahatsiz edici degil fakat varliginida kabul etmemiz gerekir.Dedigim gibi 1gb ram olmasina ragmen gayet akici bir arayuzu bulunmakta.Yazın ne olur bilinmez sicak havalarda ama cokta problem olacagini dusunmuyorum bir dostumuz yazmis merak ettiginiz sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya hazirim.Not: Ben ikincisinide 2 gün önce sipariş ettim..
iyi geceler....