Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Bence kesinlikle alınır vergi çıkmıyor çıkarsa satıcı biz karşılarız demişti bana 4. sayfada satıcının mesajı var
kalite olarak böyle sayılır
sen aldın mı peki hocam. bende yazayım satıcıya elımde kanıt olsun. vergı gelırse odemem parasını alırım geri.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
sen aldın mı peki hocam. bende yazayım satıcıya elımde kanıt olsun. vergı gelırse odemem parasını alırım geri.
Ben aldım teslim edileli 10 gün oluyor kullanıyorum atığım videoyu ben çekmiştim zaten daha önce projeksiyon tarzı bir şey kullanmadıysanız çok iyi gelecektir bu fiyat için çok çok iyi altına birde ışık ayağı aldım ben üstüne tahta kestirip onun üstüne koyacağım boyunu kolay ayarlamak için

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,049
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Ben aldım teslim edileli 10 gün oluyor kullanıyorum atığım videoyu ben çekmiştim zaten daha önce projeksiyon tarzı bir şey kullanmadıysanız çok iyi gelecektir bu fiyat için çok çok iyi altına birde ışık ayağı aldım ben üstüne tahta kestirip onun üstüne koyacağım boyunu kolay ayarlamak için
tesekkur ederım cevap ıcın yarın sıparıs vereyım. Lazım film izlemek icin

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
hocam bir sorum olacak urunle ılgılı bluetooth var mı urunde? bluetooth kulaklık ile film vs izleyebilir miyim? eğer yoksa bluetooth usb adaptür takıp kullanılır mı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam bir sorum olacak urunle ılgılı bluetooth var mı urunde? bluetooth kulaklık ile film vs izleyebilir miyim? eğer yoksa bluetooth usb adaptür takıp kullanılır mı?
bluetooth bulunuyor bende bluetooth kulaklıkla kullanıyorum genelde gecikme felan hissetmedim

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
16 ocakta kargoya verilmiş o tarihden bu yana bekliyorum birde gönderi kodunu sorgulatmama rağmen karşıma bir şey çıkmıyor sadece kargoya verildiği çıkıyor herhangi bir kargo gelişmesi hiçbir şekilde yok bekliyorum bakalım
10 ocakta sipariş verdim. Bugün bir güncelleme geldi. Gümrükten çekme işlemi başlatılmış
Güncelleme: kargoistten mesaj geldi dağıtımda

Son düzenleme:

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Ben Xbox ile denedim çok kasıyor

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler ürün yorumlarına bakarken bir kullanıcının yandan yansıtma yapılabildiğini söylediğini gördüm (Keystone correction ayarı olması sayesinde çaprazdan bir duvara yansıtabiliyorsunuz. Duvarın tam karşısına konumlandırmanıza gerek yok. ) ama ben çaprazdan yansıtınca görüntünün bir tarafı uzun gibi oluyor sizlerdede öyle mi yani tam karşıdan yansıtmayınca düzgün olmuyor bende sırf bunun için ışık ayağı aldım

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Beyler ürün yorumlarına bakarken bir kullanıcının yandan yansıtma yapılabildiğini söylediğini gördüm (Keystone correction ayarı olması sayesinde çaprazdan bir duvara yansıtabiliyorsunuz. Duvarın tam karşısına konumlandırmanıza gerek yok. ) ama ben çaprazdan yansıtınca görüntünün bir tarafı uzun gibi oluyor sizlerdede öyle mi yani tam karşıdan yansıtmayınca düzgün olmuyor bende sırf bunun için ışık ayağı aldım
evet benim de öyle çapraz olmuyor düzgün görüntü sağlamıyor ışık sağa sola çarpıyor böyle dümdüz vermiyor görüntüyü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,587
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom