Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Üstad selmalar

Üstad selamlar ayarlarda projeksiyon ayarları bolumunden screen zoom bolumunden ve lensin ustundeki ayarlama çentiginden ayarlayabilirsin
Başka bir ayar var mı? Düzelttim bir şekilde ama gündüz biraz net değil gibi geldi.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
O konuda haklisin dostum lümeni dusuk oldugu icin cihazin çok üstün bir performans bekleme
ama benim odada gecelik perdesi mi ne oyle bırsey var. cekınce kapkaranlık oldu oda. gayet net oldu. ve sesi cok yok calısma sesi. hoparlor olarakta ıyı bence. sesi yuksek ve cızırtılı vs degıl. tabı kı cok cok net degıl ama tam f/p urun bence. anroıdde kurulu geldı bana. menu gecıslerı de akıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Atalay Korun
ama benim odada gecelik perdesi mi ne oyle bırsey var. cekınce kapkaranlık oldu oda. gayet net oldu. ve sesi cok yok calısma sesi. hoparlor olarakta ıyı bence. sesi yuksek ve cızırtılı vs degıl. tabı kı cok cok net degıl ama tam f/p urun bence. anroıdde kurulu geldı bana. menu gecıslerı de akıcı.
Güle güle kullanin :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kesinlikle bir kaç mesaj yukarıdaki yec44 ile aynı her şey benimki güncellenmiş onun ki 3 saat farkla güncellenmiş :D
1707923000426.png

Beni unuttular :D

tolga_A

80+
Başka bir ayar var mı? Düzelttim bir şekilde ama gündüz biraz net değil gibi geldi.
Hayırlı olsun değerli kardeşim.Geliştirici seçeneklerine girerek kontrast,ses ve parlaklık ayarlarını değiştirebilirsin.Daha net hale geldiğini söylüyorlar...
Asıl beni unuttular .Yarın bir ay olacak.Cİhaz futbolcu gibi ordan oraya transfer olup duruyor.Türkiye'de ama bilen gören yok:)

Arkadaşlar ben bu ürünü Ocak ayının sonlarında aldım. 28 Ocak'ta kargoya verildi. Sadece paket gönderildi diye yazıyor en az 2 haftadır. Yanwen track diye arattım. Birkaç gün önce returned şeklinde bir şey yazıyor. Kargom iade mi edilmiş? Sizlerde durum nedir?

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
Arkadaşlar ben bu ürünü Ocak ayının sonlarında aldım. 28 Ocak'ta kargoya verildi. Sadece paket gönderildi diye yazıyor en az 2 haftadır. Yanwen track diye arattım. Birkaç gün önce returned şeklinde bir şey yazıyor. Kargom iade mi edilmiş? Sizlerde durum nedir?
eger tc no yoksa veya paket hasar almışsa geri gönderiyorlarmış. satıcı ile iletişime geçin.

eger tc no yoksa veya paket hasar almışsa geri gönderiyorlarmış. satıcı ile iletişime geçin.
Cevap için teşekkür ederim. Aslında Tc'yi yazmıştım. Hasar gördü kesin. Mesaj atayım diyorum robotu geçemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi fiyat da arttı. Fırsat kaçtı anlaşılan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1707929922446.png

Bendeki bugün varmış ilginç aynı uçakla gelip farklı gün varması :D

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Hayırlı olsun değerli kardeşim.Geliştirici seçeneklerine girerek kontrast,ses ve parlaklık ayarlarını değiştirebilirsin.Daha net hale geldiğini söylüyorlar...
Asıl beni unuttular .Yarın bir ay olacak.Cİhaz futbolcu gibi ordan oraya transfer olup duruyor.Türkiye'de ama bilen gören yok:)
tesekkur edrım ama ayarlarda kontrast dıye bırsey yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hava aydınlık olduğu için kendi aletimde çekip gösteremedim ekran görüntüsü aldım.
Ayarlara tıklıyoruz
Sağ alt köşede ki i harfine tıklıyoruz
Açıldıktan sonra soldaki i harfine tıklıyoruz
Daha sonra ürünğn özellikleri yazan bir ekran geliyor ona bir kaç defa ok tuşana tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Altta ayarlar açıldı diye bir yazı çıkıyor
Daha sonra tekrar ayarlara giriyoruz

Alıntıyı görüntüle
En sağda ki ayara tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
En altta ki ayara tıklıyoruz
Ses ve ekran ayarları açılıyor oradan değiştirebilirsiniz sesi de yükseltebilirsiniz ben ses ayarlarında standarttan movie ye aldım
Ekran ayarlarında da bence parlaklığı hiç arttırmayın çerçevenin yanında ki beyazlıkta artıyor
Sadece kontrastı 50 den 80 e getirin görüntü iadeal ayarına grlecektir beğeneceksiniz ışık artmış oluyor.

Arkadaşlar birde otomatik görüntü düzeltmeden çıkıp manuel yapın çünkü otomatikte görüntü yamuk oluyor çaprazdan koyamıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burdan manuel olarak köşeleri ayarlayın, projeksiyon çaprazda olmasına rağmen manuel ayarlarsanız dümdüz bir görüntü elde edersiniz.

Blutv, tv+ gibi benzeri uygulamaları da google play android tv yerine sadece android sürümünü indiriyor o yüzden düzgün çalışmıyor. Kullanmaknistediğiniz uygulamanın (adroid tv) apk olarak indirip kurabilirsiniz. Çok kolay zaten usb ye indiriyorsunuz pc den apk yı daha sonra usb yi takıyorsunuz projeksiyona sonra dosyalarıma tıklıyorsunuz apk ya tıklayınca otomatik yüklüyor
burada hakkımzıdaya gırdım ama altta o buton yok. cıkmıyor bende. nasıl cozerım?
EDİT: hakkımızda yerinde 2 kez ok tusuna basınca acılıyormus. guncel surumu olabılır bılmıyorum. bulamayanlar ıcın

Son düzenleme:

Shockwave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yücelen
Gümrük 1 hafta sürecek. Bekleyin derim arkadaşlar.

Top Bottom