Almak istediğim cihazda Android Go işletim sistemi varmış bu ne demek oluyor her uygulamayı çalıştırmaz mı Go olduğu için yoksa normal android gibi mi?
Telefon için merak ettim. İki cihaz arasında kaldım işlemcileri aynı olmasına rağmen arada 2000TL fark var ucuz olanın RAM düşük ve Go işletim sistemi var bu işletim sistemi her uygulamayı normal android gibi çalıştırıyor mu çok anlamadım.lite android sistemi, cihaz telefonsa google ve telefon araması için çalışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a02 core gibi giriş teleofnlarına koyuyorlardı eskiden eski android sürümünü basitleştirerek yapiyorlar orijinali android 9 sanırım bir de watch tablet gibi versiyonlara getiriyorlar da orada bilgim yok ne iş yapar
O kadar mı kullanan yok
telefon ne?basitleştirilmiş bir sürüm daha az sistem istiyorTelefon için merak ettim. İki cihaz arasında kaldım işlemcileri aynı olmasına rağmen arada 2000TL fark var ucuz olanın RAM düşük ve Go işletim sistemi var bu işletim sistemi her uygulamayı normal android gibi çalıştırıyor mu çok anlamadım.
O kadar mı kullanan yok
Ucuz telefonların yarısında falan bu Go yu görüyorum sırf go olmasın diye benzer donanıma fazladan para vermek ne kadar mantıklı ya da aynı fiyata sırf Go değil diye daha zayıf işlemcili almak ne kadar mantıklı Go nun ne eksiği var onu tam anlayamadığım için konu açtım.
hiç bir eksiği yok nasıl one ui, hermony os, ios, işletim sistemleriyse android go da androidin bir farklı sürümü gücü pek fazla olmayan telefonlarda kullanılıyor geneldeTelefon için merak ettim. İki cihaz arasında kaldım işlemcileri aynı olmasına rağmen arada 2000TL fark var ucuz olanın RAM düşük ve Go işletim sistemi var bu işletim sistemi her uygulamayı normal android gibi çalıştırıyor mu çok anlamadım.
O kadar mı kullanan yok
Ucuz telefonların yarısında falan bu Go yu görüyorum sırf go olmasın diye benzer donanıma fazladan para vermek ne kadar mantıklı ya da aynı fiyata sırf Go değil diye daha zayıf işlemcili almak ne kadar mantıklı Go nun ne eksiği var onu tam anlayamadığım için konu açtım.
telefon ne?basitleştirilmiş bir sürüm daha az sistem istiyor
Android 14 Go olarak geçiyor sürümde sorun yok sanırım.Eski android cihazlarda, donanımı iyi olmayan cihazlarda daha hafif olan işletim sistemi. Uyumluluk olarak sürüme bağlı, normal Androis'den farkı yok
Evet, yokAndroid 14 Go olarak geçiyor sürümde sorun yok sanırım.