Android Kullanıcıları İçin Klavye Programı

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Arkadaşlar GBoard adlı klavye programı Google'a ait olmakla beraber bie çok özelliğe sahip , tema değiştirme , çeviri , pano geçmişi ve kaydetme özelliği , gif , hareketli klavye , küçük klavye gibi
Lütfen programı kuruyorsanız Türkçe Q klavyeye ayarlayın çünkü Android telefonlara gelen QWERTY klavye hiç hoş değil bu özel ricamdır.
Türkçe Q "Ahmetle Ömer kavga etmiş İrem zor ayırmış"
QWERTY"Ahmetle Omer kavga etmis İrem zor ayırmıs"

İşinize yaradıysa beğeni tuşuna basın lütfen 😘

Hocam ben qwerty klavye kullanıyorum ama harflerin üzerine basılı tutup doğru yazıyorum peki bana ne demeli.🤭😍

Hocam ben qwerty klavye kullanıyorum ama harflerin üzerine basıp doğru yazıyorum peki bana ne demeli.🤭😍
O çok uğraştırıcı diye birçok kişi dikkat etmiyor , Türkçe Q ya alışsanız daha kolay olduğunu göreceksiniz :)

Telefonumda sürekli rom değiştiren biri olarak söylüyorum çok fazla yazılım değiştirdim ve hiçbir zaman romla beraber gelen klavye kadar performanslı olmuyorlar. İnternetten samsung vb firmaların klavye uygulamalarının apk sını bulup yüklemenizi tavsiye ederim.

Telefonumda sürekli rom değiştiren biri olarak söylüyorum çok fazla yazılım değiştirdim ve hiçbir zaman romla beraber gelen klavye kadar performanslı olmuyorlar. İnternetten samsung vb firmaların klavye uygulamalarının apk sını bulup yüklemenizi tavsiye ederim.
Gboard başka ama 🥰

Hocam günümün uzunca vaktini bilgisayar başında geçiriyorum bilgisayarda kullandığım klavye qwerty olduğu için eğer telefonda Q klavye kullanırsam kafam karışıyor yazı yazamıyorum. Hem artık alıştım basılı tutarak hızlı yazabiliyorum.

Hocam günümün uzunca vaktini bilgisayar başında geçiriyorum bilgisayarda kullandığım klavye qwerty olduğu için eğer telefonda Q klavye kullanırsam kafam karışıyor yazı yazamıyorum. Hem artık alıştım basılı tutarak hızlı yazabiliyorum.
Bilgisayardaki İngilizce Qdur QWERTY olsa duramazsın :D Farklarını unuttum bakıp geleyim

Geri