Neler Yeni

Android studio'dan öğrenip visual studio'da yazabilirmiyim ?

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
Merhaba şu an kullandığım kursa cidden girmek istemiyorum yazılıma yeni başladım başında bırakacağım neredeyse bu yüzden diğer 2 kursa geçmek istiyorum fakat platformlar ve uygulamalar farklı sıkıntı olur mu? Yazdığım kodun çalışmaması vs.
Basitce anlatmak istersem şu anki kurs = Geçeceğim kurs=
1701172057287.png
1701172077881.png

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Sanırım Flutter öğreniyorsun. Android Studio ve Visual Studio Code birer kod editörü, o kodu bilgisayarındaki Not Defteri ile yazsan da doğru yazdığın sürece çalışır. Yazabilirsin yani, sorun olmaz.

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Flutter öğreniyorsun. Android Studio ve Visual Studio Code birer kod editörü, o kodu bilgisayarındaki Not Defteri ile yazsan da doğru yazdığın sürece çalışır. Yazabilirsin yani, sorun olmaz.
evet hocam flutter öğreniyorum cevabınız için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum android studio kursundan öğrenip visual studio'da yazacağım

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
evet hocam flutter öğreniyorum cevabınız için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum android studio kursundan öğrenip visual studio'da yazacağım
Kolay gelsin, dediğim gibi not defteriyle yazıp o dizinde bir terminal açıp "flutter run" yapsan bile o kod çalışır, hangi IDE (kod editörü) kullanırken rahat ediyorsan onu kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,695
Üyeler
169,457
Son üye
Arifxxw
Top Bottom