Yardım Android telefon önerisi lazım

Film izleyen biriysen alabileceğin en iyi ekran s25 u da ama s26 u çıkınca fiyatı azalır ozaman düşünebilirsin büyük olsada ekranı mükemmel :)
kanka filmi pcden çözüyorum genelde müzik video sosyal medya ufak tefek foto o kadar bunları yaparkende pili günde 2 3 kere şarj etmek istemiyorum

kanka filmi pcden çözüyorum genelde müzik video sosyal medya ufak tefek foto o kadar bunları yaparkende pili günde 2 3 kere şarj etmek istemiyorum
2 3 kere şarj etmek istemiyorsan mecbur büyük ekran lazım ip 13 den androide geçtiğinde yazılım sorunu yaşamamak için samsung dan başka önermem en iyi yazılım şuan samsung da

2 3 kere şarj etmek istemiyorsan mecbur büyük ekran lazım ip 13 den androide geçtiğinde yazılım sorunu yaşamamak için samsung dan başka önermem en iyi yazılım şuan samsung da
onlarda absürt büyük ya direkt aklımda s 25 ultra varda kocaman hacı hangi cepte taşıyacaksın ki onu :D

onlarda absürt büyük ya direkt aklımda s 25 ultra varda kocaman hacı hangi cepte taşıyacaksın ki onu :D
orası doğru taşıması dert :D s26 serisi çıkınca s25 serisinin fiyatları azalır azalınca standart s25 yada s26 bakabilirsin onlar da baya iyi ama yinede pil ömrü az olabilir başka markalarda daha büyük bataryalar var ama yazılımları iğrenç

S25+ veya s25.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri